Marioara Man Gheorghe, gata să-și însoare fiul! Cu cine se iubește Costin, fratele Elenei Gheorghe: „Am o noră machedoancă”

#Exclusiv Click!

După cinci ani de la divorț, Costin Gheorghe și-a refăcut viața și trăiește de aproximativ un an o poveste frumoasă de dragoste alături Maria Cușu. Familia e în culmea fericirii, căci Maria e machedoancă, la fel cum e și Costin. Mama fostului concurent de la Exatlon a dat din casă. Familia așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Costin o s-o ceară în căsătorie pe Maria.

În urmă cu un an, fostul fotbalist Costin Gheorghe a cunoscut-o pe Maria Cușu, femeia care l-a făcut să aibă din nou încredere în dragoste, după divorțul de fosta soție, care i-a și dăruit o fetiță.

Fostul concurent de la Exatlon și fratele Elenei Gheorghe a stat cinci ani holtei, iar acum se pare că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Costin și iubita lui Maria s-au mutat, deja, împreună de opt luni și formează o familie în adevăratul sens al cuvântului.

cub Marioara Man Gheorghe bun png

„Nu a cerut-o încă, dar nouă ne convine nora!”

Mama fostului fotbalist, cântăreața Marioara Man Gheorghe, a dat din casă, la Revelionul artiștilor și a mărturisit că abia așteaptă să-și vadă fiul, din nou, la casa lui, de data această cu machedoanca Maria.

Costin și-a găsit o fată machedoancă frumoasă și o cheamă și Maria ca pe mine! Sperăm să fie și nunta în curând! Nu știm încă, așteptam. Nu a cerut-o încă, dar noi sperăm, nouă ne convine nora.

Suntem fericiți dacopiiii sunt fericiți! Am lăsat mereu să aleagă ce au vrut ei. Am să le fac eo pertecerea mare, cum să nu le fac?”, a declarat Marioara Man Gheorghe, în exclusivitate pentru Click!

Costin Gheorghe, dar și Maria Cușu sunt amândoi machedoni și au mai fost căsătoriți. Costin are o fetiță, Ema, iar Maria are și ea doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe care familia Gheorghe i-a „adoptat” deja.

Am cinci nepoți, dar mai nou mai am doi, așa că am vreo șapte acum! Sunt bogată! Costin și-a găsit o fată machedoancă, frumoasă și o cheamă Maria ca pe mine! De asta sunt mai mulți nepoți.

Doi sunt ai Mariei, îi consider tot nepoții mei. Vreau să avem cea mai numeroasă familie. Viața mea sunt copiii! Eu sunt și educatoare aici, la Clinceni, conduc și Ansamblul Mlădițe ilfovene. Acum dacă o veni și cel de-al optulea nepot, eu nu mă supăr! ”, a mai spus, încântată de rolul de bunică, Marioara Man Gheorghe.

Cine este Costin Gheorghe?

Costin Gheorghe provine dintr-o familie celebră deja în showbiz. Sora lui, Elena Gheorghe, este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate cântărețe din România. Mama sa, Mărioara Man Gheorghe. este și ea solistă, iar tatăl său este preot la Clinceni. Elena și Costin mai au o soră, pe Ana Gheorghe, care este măritată cu fotbalistul Paul Pârvulescu.

Costin Gheorghe are 33 de ani, a fost fotbalist și a evoluat pentru Academica Clinceni. În urmă cu trei ani, a participat la Exalon. Fotbalistul a fost însurat cu Adriana, de care a divorțat, în urmă cu cinci ani. În urma mariajului, acesta a rămas cu o fetiță, Ema ( în vârstă de 9 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net