Chinurile îndurate de Mărioara Man Gheorghe, ca nevasta preotului din Clinceni! De ce nu a acceptat-o soacra

#Exclusiv Click!

Marioara Man Gheorghe se pregătește să devină soacră mare pentru fiul ei, Costin Gheorghe. Marioara nu vrea, însă, să repete greșelile pe care soacra ei le-a făcut cu ea. Soția preotului Gheorghe Gheorghe din Clinceni a fost acceptată în familie după foarte mulți ani, pe motiv că nu era machedoancă. Socrii nici nu au vrut să vină la nuntă!

cub mărioara Gheorghe Man png

Marioara Man Gheorghe, mama cunoscutei cântărețe Elena Gheorghe, este și ea interpretă de muzică populară, dar și mare preoteasă. E căsătorită de 38 de ani și are o căsnicie fericită și împlinită cu preotul Gheorghe Gheorghe din localitatea Clinceni, acolo unde și locuiesc cu toată familia.

Lucrurile nu au fost deloc roz în viața artistei, mai ales la începuturile căsniciei ei cu preotul Gheorghe Gheorghe, de origine machedon. Marioara își aduce și acum aminte cum era gata să rateze căsnicia cu soțul ei, pe motiv că nu era machedoancă. Soacra nu a vrut-o în ruptul capului ca noră din această cauză, însă dragostea a învins până la urmă.

Cei doi au fost nevoiți să se căsătorească civil pe ascuns, iar socrii mari nu au dorit să vină nici la ceremonia religioasă. Apoi, o bună bucată de vreme, la începutul mariajului, Dada, soacra Marioarei Man Gheorghe i-a tot făcut zile fripte, până a acceptat-o pe românca Marioara în sânul familiei.

Pe mine Dada, mama soțului meu machedoancă, cea care a plecat la Cer, nu m-a vrut pentru că eu nu sunt machedoancă. Ea își dorea o noră machedoancă, dar nu a fost să fie. Am avut mult de tras cu ea, Dumnezeu s-o ierte!”, a declarat solista, pentru Click.

„Eu ca soacră sunt pâinea lui Dumnezeu! Îmi iubesc nurorile!”

Marioara nu vrea să repete greșeala soacrei sale și se poartă cu nurorile ei cum nu se poate mai bine și mai frumoasă. A avut, în familie, o noră care nu era machedoancă, prima soție a fiului ei Costin Gheorghe.

Acum, însă, fiul ei și-a găsit o nouă iubită, pe Maria, de data aceasta o machedoancă, cu care e pe punctul să se căsătorească.

Eu ca soacră sunt foarte bună, sunt pâinea lui Dumnezeu. Mă împac bine cu fetele și cu Maria, care este dulce, este frumoasă și e machedoancă. Prima noră nu a fost, dar eu și pentru cealaltă am considerente în suflet, țin la ea, în suflet e mama nepoatei mele.

Vorbeam cu soțul meu că dacă Dada mai trăia, adică soacră-mea, ea era cea mai fericită acum dacă o cunoștea pe Maria. Se vede că ea de acolo din cer tot lucrează, că ea și-a dorit mereu o noră machedoancă și nu a avut parte de ea”, ne-a mai dezvăluit Marioara Man Gheorghe.

„Eu mă simt de 35 de ani!”

La peste 60 de ani, Marioara Man Gheoghe se menține într-o formă fizică de invidiat, merge la concerte, iar nepoții o țin în priză.

Eu mă simt de vreo 35 de ani așa, în câmpul muncii. Sunt fericită, îmi place să mă distrez, îmi place să distrez oamenii. Eu sunt activă, merg la concerte, dorm câte trei ore pe noapte. Eu le fac pe toate. Îmi place sa fiu acolo unde mi-e locul și acolo unde simt că mi-e bine și mie dar și celorlați.

Am cinci nepoți, dacă vrea Dumnezeu să mai vină unul nu mă supăr. Viața mea sunt copiii ăștia”, ne-a mai spus Marioara.

Marioara Man și părintele Gheorghe Gheorghe sunt căsătoriți din 1984. Preotul s-a îndrăgostit de ea pe litoral și nu a ținut cont de faptul că părinții lui nu au acceptat-o pe Marioara să-i fie soață decât foarte târziu, după ce s-au născut copiii.

Cei doi au acum o familie numeroasă, formată din trei copii, Elena, Ana și Costin Gheorghe. Marioara se mândrește și cu cinci nepoței, trei fetițe și doi băieței.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net