Veste mare în familia Elenei Gheorghe! Fratele vedetei se însoară a doua oară! Locul de vis unde a cerut-o de soție pe iubita lui

O să fie nuntă mare, în curând, la Clinceni! Costin, fratele Elenei Gheorghe, se însoară a doua oară! Maria, viitoarea noră, este machedoancă, iar familia exultă de fericire. Costin i-a dat inelul Mariei, la malul mării, de ziua ei onomastică.

După cinci ani de la divorț, Costin Gheorghe și-a refăcut viața și trăiește, de aproximativ un an, o poveste frumoasă de dragoste alături Maria Cușu, o machedoancă frumoasă foc.

Pe 15 august, fostul fotbalist Costin Gheorghe (34 de ani), fratele Elenei Gheorghe, a făcut pasul mult-așteptat de întreaga familie și și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod cât se poate de romantic, la malul mării.

Costin Gheorghe i-a dat inelul machedoancei Mariei Cușu

Momentul a fost foarte emoționant. Maria Cușu a spus „Da!”, iar cei doi urmează să planifice nunta.

Costin a și postat mai multe imagini cu momentul cererii pe contul de Instagram, însoțite și de o declarație pentru Maria: „Pentru totdeauna! Te iubesc, soția mea!”.

Să vă iubiți mereu! Felicitări!“, a comentat și cântăreața Elena Gheorghe, sora lui Costin.

Fratele Elenei Gheorghe formează un cuplu cu Maria Cușu, fiica afaceristului Gheorghe Cușu, de aproximativ un an.

Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. Este machedoancă. Ne știm de mai mult timp. Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit“, declara Costin Gheorghe anul trecut, la Antena Stars, despre iubita sa Maria.

Marioara Man Gheorghe, în culmea fericirii! „O să le fac o nuntă mare!”

Costin Gheorghe a divorțat în urmă cu cinci ani de Adriana, femeia care i-a și dăruit o fetiță, pe nume Ema. La rândul ei, logodnica lui Costin Gheorghe a mai trecut printr-un mariaj, cu Stelian Carabaș, fost fostbalist la Farul. Cei doi au împreună doi fii, iar Maria Cușu este implicată în afacerile familiei sale.

Marioara Man Gheorghe , mama lui Costin, este încântată din cale afară de alegerea băiatului ei și intenționeză să le facă o nuntă ca-n povești, acasă la Clinceni.

„ Noi suntem fericiți dacă copiiii sunt fericiți! I-am lăsat mereu să aleagă ce au vrut ei. Am să le fac eo pertecerea mare, cum să nu le fac?

Am cinci nepoți, dar mai nou mai am doi, așa că am vreo șapte acum! Sunt bogată! Doi sunt ai Mariei, îi consider tot nepoții mei. Vreau să avem cea mai numeroasă familie.

Viața mea sunt copiii! Acum dacă o veni și cel de-al optulea nepot, eu nu mă supăr!”, a delcarat Marioara Man Gheorghe, pentru Click!

Nora familei Gheorghe, Maria, este fiica unui om de afaceri din Constanța, Dumitru Cușu. Bărbatul ar avea o avere estimată la 30 de milioane de euro. Dumitru Cușu deține, printre altele,un hotel și un restaurant în Mamaia, și un alt hotel în Eforie Nord.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net