Elena Gheorghe și Cornel Ene, doi părinți stricți? Cât timp petrec cei mici pe telefon: „Sunt niște escroci sentimentali”

Elena Gheorghe nu este doar una dintre cele mai renumite artiste care se bucură de succes pe plan profesional, ci și una dintre cele mai fericite femei! Are o viață la care mulți doar aspiră și se bucură de tot ceea ce primește. Ea și soțul ei, Cornel Ene, au devenit părinții a doi copii - Nicholas și Amelie, pe care îi cresc așa cum știu ei mai bine. 

Elena Gheorghe alături de soț și copii / foto: Social media
Elena Gheorghe alături de soț și copii / foto: Social media

Cei mici își ascultă părinții și au o relație apropiată cu micuții. Elena Gheorghe și soțul ei reușesc cu brio să-i țină departe de „ecranele albastre”. Au un program pe care îl respectă atunci când vine vorba de telefoane, însă tind să profite de situație atunci când sunt bolnăviori. 

Elena Gheorghe: „Au voie la ecrane doar în weekend” 

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Elena Gheorghe a mărturisit că ea și soțul ei încearcă pe cât de mult pot să își țină copiii feriți de ecranele telefonului mobil. Nu le interzice complet, ci le permite accesul, pe baza unui orar. 

„Da, e foarte greu să menții un echilibru, dar nu imposibil. De cele mai multe ori ne iese, pentru că avem reguli clare pe care le-am impus pe parcurs, când am văzut ce se poate întâmpla. Vorbim mult cu ei și le explicăm.

Câteodată, înțeleg din prima, alteori trebuie să le repetăm de mai multe ori. În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi să se joace pe telefon sau pe PlayStation. În rest, pot face orice altă activitate care nu implică niciun fel de ecran. Când sunt bolnăviori, e haos, sunt niște escroci sentimentali.”, a mărturisit Elena Gheorghe, potrivit viva.ro

Ce pasiuni au copiii Elenei Gheorghe 

Elena Gheorghe și familia ei la Disneyland / foto: Social media
Elena Gheorghe și familia ei la Disneyland / foto: Social media

Artista a mărturisit că atât Nicholas, cât și Amelie sunt pasionați de muzică și au ureche muzicală și voce. Totuși, ea și Cornel își doresc ca ei să-și găsească propriul drum în viață și să facă ceea ce le place cel mai mult.

„Ambii au ureche muzicală și voce. Noi ne-am propus dinainte să-i avem că ai noștri copii vor face ceea ce le place în viață. Atât eu, cât și Cornel am fost susținuți de părinți în direcția în care ne-am dorit. Am avut colegi, prieteni care au făcut ce au vrut părinții lor și n-au fost fericiți până nu și-au găsit propriul drum. Noi le oferim variante și ei vor alege.

Momentan, Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă care zburdă de dimineața până seara. (zâmbește) E mereu pusă pe glume, are idei trăsnite, știe să se impună și e foarte hotărâtă. Adoră tot ce înseamnă plușuri, are o colecție care cred că ne va da afară din casă în curând și îi plac în continuare dulciurile, dar mănâncă cu poftă fructe și legume, în special morcovi.”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net