Ce surpriză le-a făcut Elena Gheorghe copiilor! Reacția a fost maximă! „A fost o adevărată aventură”

Elena Gheorghe (37 ani) a avut parte de câteva zile pline alături de familia ei, soțul și cei doi copii, Amelie-Nicole (5 ani) și Nicholas (11 ani) și s-a simțit din nou ca în copilărie.

Unde i-a dus Elena Gheorghe pe copii

Artista le-a făcut o surpriză celor mici și nu le-a împărtășit destinația finală, ci doar i-a mințit că vor pleca până la Suceava, în loc de…Disneyland!

Simțea nevoia să își încarce și ea bateriile puțin după mai multe sesiuni de evenimente prin țară, așa că unde era cel mai potrivit lucru pentru a face asta? 

„Luni la 5:30 dimineața am plecat direct la aeroport după un weekend full și niște săptămâni în care am dormit cât să supraviețuim. Le-am spus copiilor că plecăm împreună la Suceava la concert ca să petrecem de 1 iunie. Amelie a fost încântată de destinație, Nicho nu prea… Ajunși în aeroport ne-am întâlnit cu toți colegii de after school ai lui Nicholas și au fost efectiv șocați atât de “coincidență” dar mai ales de adevărata destinație: Disneyland Paris.  La fel de șocați am fost și noi cu câteva zile înainte când am aflat că vom fi singurii părinți care merg în această excursie (ce-i drept noi am vrut neapărat să mergem și cu Amelie).

Practic noi doi și Simina avem în grijă 11 copii. Nu pot descrie în cuvinte bucuria lor când au aflat dar mai ales când au ajuns la adevărata destinație. Trei zile în care s-au distrat, au copilărit așa cum se cuvine. Desigur că a fost o adevărată aventură cu 11 copii în grijă dar vă spun sincer că niciodată nu m-am simțit mai copil când am trăit emoția, bucuria prin ochii lor. Am plâns ca un copil când am trăit unele experiențe Disneyland. La mulți ani, copii! La mulți ani, copilului din tine! P.S.: Aventura continuă și astăzi Ne-am trezit la 6:00 dimineața ca să ne pregătim și apoi să plecăm spre aeroport. La 19:30 cântăm la Clinceni”, a povestit Elena Gheorghe care s-a distrat și ea cot la cot cu copiii la Disneyland, în lumea celor mai frumoase povești care prind viață.

Accesorizată cu diamante de sute de mii de euro

Elena Gheorghe este o artistă foarte apreciată. Cântăreața a organizat un super concert pe data de 21 mai și a fost mai ceva ca o prințesă pe scenă, având apariții cu ținute și bijuterii spectaculoase care s-au ridicat la 130.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net