Elena Gheorghe, dezamăgire uriașă! Ce a pățit îndrăgita vedetă: „Este foarte rar”

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă nu mulți știu câte se află în sufletul ei, să fi trecut artista recent printr-o dezamăgire?

Elena Gheorghe, dezamăgire uriașă!
Elena Gheorghe, dezamăgire uriașă!

Elena Gheorghe are în spate o carieră impresionată în care de-a lungul anilor şi-a demonstrat cu succes de fiecare talentul. Este o mulțime de fani care o susțin, iar viața sa este ca o poveste în care zilnic face câte ceva. De la concerte, emisiuni, filmări, artista nu are timp de stat, iar oboseala la un moment dat a ajuns-o, fapt pentru care o perioadă s-a retras. Artista a învățat însă să se ocupe de sine și de multe ori își împărtășește din lecțiile de viață cu fanii care o urmăresc constant.

Recent artista a făcut o postare pe Instagram care le-a dat de gândit urmăritorilor. A vrut oare, doar să împărtășească cu noi una dintre lecțiile de viață pe care le-a învățat sau artista a trecut printr-o dezamăgire?

„Loialitatea este foarte greu de găsit. E foarte, foarte rară. Să găsești pe cineva care să treacă cu tine prin suișuri și coborâșuri, prin vremuri bune și prin vremuri grele, e foarte rar. Majoritatea oamenilor vor fi în viața ta în funcție de situație. Dacă situația în care ești le aduce și lor beneficii, vor fi lângă tine. Dacă nu, vor pleca. Foarte rar gasești pe cineva care este mereu alături de tine. Dacă l-ai gasit prețuiește-l, e ceva rar", a spus Elena Gheorghe pe Instagram. 

elena gheorghe 1 jpg

Elena Gheorghe, o relație frumoasă cu soțul

Nu știm la cine se referă artista, însă știm că alături de soțul său trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. În urma iubirii lor s-au născut și doi copilași. Amândoi au vieți încărcate, iar ca în orice cuplu nu poate exista doar lapte și miere, așa că și ei au parte de conflicte uneori, majoritatea fiind pe tema carierei. Să fie postarea un semn de recunoștință față de soțul său care o susține mereu?

Le avem și noi pe ale noastre, ca orice cuplu, dar, dacă nu te mai cerți din când în când, dulcea împăcare nu ar mai exista, și fără ea nu se poate. Noi ne contrazicem mai mult când vine vorba despre muncă, acolo e punctul vulnerabil, dar cedăm pe rând și câteodată ne mai certăm și pentru că el este mai permisiv cu copiii, iar eu, mai strictă. Când suntem doar noi doi în vacanță, suntem ca la început. (zâmbește)", a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net