Cum se menține Elena Gheorghe în formă, la 37 de ani. Ce trucuri folosește artista

Elena Gheorghe (37 ani) este una dintre cele mai admirate artiste de la noi. Și aste pentru că nu este doar talentată și cu o voce de invidiat ci și frumoasă de pică.

Mama a doi copii și o artistăextrem de activă, pentru că are spectacole și evenimente pe bandă rulantă, Elena Gheorghe, știe exact ce trebuie să facă pentru a se menține în formă. A dobândit o frumusețe fizică de la mama ei și de la natură, așa că nu se abate de la câteva reguli pe care și le impune cu strictețe.

„Demachiere este nelipsită din ritualul meu de îngrijire din fiecare seară - îmi place apa micelară 5 în 1 pentru ten sensibil pentru că este blândă cu tenul meu, dar înlătură rapid chiar și machiajul rezistent pe care îl folosesc de obicei la concerte și evenimente speciale. Tenul rămâne catifelat și hidratat”, mărturisește artista pe rețelele de socializare. Și tot acolo, Elena Gheorghe e de părere că: „Atitudinea și rujul schimbă tot!”.

Cântăreața a fost mereu o prezență frumoasă și plăcută. Silueta pe care și-o păstrează cum știe mai bine i-a permis mereu să poarte ținute îndrăznețe, cu vedere la picioare, bust, talie și tot ce are mai frumos de scos în evidență. “Încerc să mă mențIn în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme…”, ne mărturisea Elena Gheorghe, pentru Click!, anul trecut.

A slăbit 8 kilograme cu o dietă cu pepene

Când e vară și cald afară, Elena Gheorghe nu face excese. Știe ce este cel mai bine pentru ea. DietA cu pepene a făcut minuni la un moment dat pentru artistă, așa că a reușit să slăbească atunci 8 kilograme.

„Înghețata și pepenele sunt preferatele mele vara. Când eram mai mică am făcut o cură de pepene, aproape o lună a durat. Așa am reușit să slăbesc 8 kilograme. Eram cam grăsunică, aveam doar 16 ani, dar o foarte mare ambiție: să arăt bine”, ne-a declarat artista, astă vară, în exclusivitate.

A fost nevoită să se refacă prin ședințe de fizioterapie 

Artista s-a confruntat însă și cu câteva probleme de sănătate. Într-un interviu acordat revistei VIVA! Elena Gheorghe a povestit că a trecut și prin momente cumplite în care s-a simțit rău din cauza oboselii acumulată la evenimente și a întâmpinat câteva dificultăți în găsirea unui diagnostic corect.

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seară și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele.

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit notă de plata , m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care cautăm să găsesc un diagnostic dar și o cale rapidă de vindecare. După 2 săptămâni de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie și kinetoterapie”, a povestit Elena Gheorghe.

Astfel, Elena Gheorghe a decis că este momentul să ia o pauză și să acorde mai multă atenție stării sale de sănătate.

„A fost vindecătoare perioada în care am lipsit, a vindecat și încă mai vindecă ce am neglijat anul trecut, sănătatea și timpul pe care trebuie să mi-l acord mie și celor mai importanți oameni, adică familiei mele. Ca să înveți o lecție prețioasă se pare că trebuie să treci prin ceva zdravăn care să te scuture bine și să te “imobilizeze”, să nu mai ai “timp” și posibilități să fugi în exterior ci să te oblige să vezi ce e în tine, ce îți dorești și cum alegi pur și simplu să fii. Chiar dacă a fost o perioadă cu multă suferință, m-a ajutat extrem de mult, pentru că întotdeauna când ieși din zona de confort fie chiar și cu sănătatea nu poate decât să schimbe ceva în tine, desigur că noi alegem dacă în bine sau în rău. Vin cu vești minunate!

Deși în momentele acute nu mi-a stat gândul decât la cum să mă repar iată că am reușit prin recuperare fizică (4-5 ore pe zi) să îmi revin și să pot susține deja evenimentele pe care le-am avut la sfârșit de ianuarie și început de februarie, ba mai mult de atât această perioadă m-a încărcat atât fizic cât și emoțional să gândesc și noul concert armânesc de la Sala Palatului pe care anul acesta l-am programat de ziua numelui meu,  adică pe 21 mai, de Constantin și Elena. Așa că dragii mei, mă bucur din suflet să vă spun că anul vom face un show de zile mari la Sala Palatului în București dar și la Bacău”, a ținut să specifice Elena Gheorghe pentru fanii săi, transmițând un mesaj în care i-a liniștit și anunțat totodată că pregătește un concert la Sala Palatului.

Care e cel mai bun sfat pe care Elena Gheorghe l-a primit de la mama ei

Nu doar ea are o familie frumoasă ci a și crescut într-una! Mama Elenei Gheorghe, interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, și-a învățat fiica să acționeze atunci când trebuie și cum trebuie și acest lucru i-a prins foarte bine carismaticei artiste.

„De la mama am învățat să tac, când este cazul să tac. Cu trecerea timpului mi-am dat seama că pot să fac asta mai ușor. Acum sunt puțin mai diplomată, mai calculată, aștept momentul. Cred că peste 10 ani voi fi cum trebuie!”, ne-a mai mărturisit Elena Gheorghe la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net