Elena Gheorghe a trecut prin probleme de sănătate serioase. Ce a pățit artista şi când revine pe scenă

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, şi are în spate o carieră impresionată în care de-a lungul anilor şi-a demonstrat cu succes de fiecare talentul.

Nu degeaba artista este invitată la tot mai multe evenimente. Fiind o fire foarte activă şi puternică, artista a recunoscut că oboseala excesivă ne ajunge pe toţi în cele din urmă, fapt pentru care s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Astfel, o perioadă n-am mai văzut-o atât de activă şi asta pentru că a decis că este timpul să se pună pe primul plan şi să aibă grijă de ea. Află cu ce probleme de sănătate s-a confruntat!

elena gheorghe

Ce probleme de sănătate are Elena Gheorghe

Într-un interviu acordat revistei VIVA! artista a declarat prin ce suferinţă a fost nevoită să treacă pentru a reuşi să înveţe una dintre cele mai importante lecţii din viaţa sa şi anume că sănătatea şi timpul alături de cei dragi nu ţi le aduce nimeni înapoi:

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seara și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele.

Citește și - Elena Gheorghe, imagini senzuale din vacanță! Moment de „Bam Bam” când „cei mici merg la plajă cu bunicii”

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit nota de plata , m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care cautăm sa găsesc un diagnostic dar si o cale rapidă de vindecare. După 2 săptămâni de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie si kinetoterapie”, a povestit artista.

elena gheorghe concert sala palatului 24 mai 2022 (5) JPG

Din fericire, artista a trecut cu bine peste aceste momente dificile. Într-o postare pe Instagram artista a împărtăşit cu fanii săi că uneori în viaţă e nevoie să fim scuturaţi bine pentru a reuşi în final să ne dăm seama de lucrurile care contează cu adevărat pentru şi de lucrurile pe care ni le dorim.

Până la urmă, cu toţii avem nevoie de timp pentru noi, în aceasta lume în care viaţa se desfăşoară prea rapid uneori: „A fost vindecătoare perioada în care am lipsit, a vindecat şi încă mai vindecă ce am neglijat anul trecut, sănătatea şi timpul pe care trebuie să mi-l acord mie şi celor mai importanţi oameni, adică familiei mele. Chiar dacă a fost o perioadă cu multă suferinţă, m-a ajutat extrem de mult, pentru că întotdeauna când ieşi din zona de confort, fie chiar şi cu sănătatea, nu poate decât să schimbe ceva în tine, desigur că noi alegem dacă în bine sau în rău”. Astfel, în tot acest timp artista care are împreună cu Cornel Ene o fetiţă şi un băieţel s-a putut dedica mai mult familiei. 

Următorul concert important

Elena Gheorghe a trecut cu bine peste toate încercările, iar spre bucuria fanilor a dezvăluit când va avea loc următorul mare concert. Mai exact, chiar de Sfinţii Constantin şi Elena, pe 21 mai, artista va susţine un concert de zile mari la Sala Palatului intitulat „Armâna”, spectacol cu care va merge şi la Bacău. Mai mult, artista mai are o surpriză pentru fani: „PS: Şi mai am o veste bună pentru cei care vor să fie prezenți la concertul de pe 21 mai la Sala Palatului. Timp de 24 de ore, începând din acest moment puteți folosi codul: „ARMANA” și veți obține cel mai mic preț posibil pentru bilete” a spus în aceeaşi postare de pe Instagram. 

elena gheorghe  4 jpg

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net