Este luna aniversărilor acasă la Elena Gheorghe şi Iuliana Tudor. Ce au primit vedele, de Moș Nicolae!

Aseară a venit Moş Nicolae şi suntem în pline pregătiri pentru cele mai aşteptate Sărbători de Iarnă: Crăciunul şi Revelionul. Click! a aflat ce se petrece în această perioadă în unele case de vedete. La Elena Gheorghe (37 de ani) şi la Iuliana Tudor (45 de ani), spre exemplu, sunt mulţi aniversaţi în această lună, aşadar atmosfera este una de mare veselie.

Elena Gheorghe are o întreagă familie de muzicieni care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae
Elena Gheorghe are o întreagă familie de muzicieni care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae

Noua jurată de la „Vedeta familiei”, de la TVR, Elena Gheorghe are o mulţime de aniversări în luna decembrie şi se bucură că poate lucra şi la noua emisiune tot cu cei mici.

Elena Gheorghe: «Nu sunt genul de mamă care îşi împinge copiii de la spate»

Sunt a treia oară jurată la o emisiune în care concurenţi sunt copiii. Pot să spun că este o experienţă frumoasă, atunci când ai copii în preajmă, pentru că lumea lor e una foarte plăcută, cu foarte multă culoare, fără prea multe probleme, fără griji şi atunci suntem şi noi implicaţi în starea asta. Cât despre copiii mei, Nicholas Răzvan face 2 ani luna aceasta, iar Amelie Nicole are 5 ani şi jumătate. Amândoi cântă, el foarte bine, are voce şi ureche muzicală şi Ame are o voce foarte bună, cântă bine, doar că ambii sunt foarte timizi. Îi încurajez să facă ce vor să facă, dacă vor să facă muzică să facă muzică, dacă vor să facă altceva, să facă altceva. Nu sunt genul acela de mamă care să-i împingă de la spate să facă ceva anume. Pentru că şi eu am fost susţinută să fac ceea ce-mi place şi aşa e cel mai bine. Soţul meu repetă cu Nicholas la pian. Iar pe Amelita o surprind mai mereu cântând, dar nu vrea să aibă foarte mult public. Dar o mai filmez aşa, pe furiş, ca să am amintire. În decembrie este petrecere totală la noi în familie. Pe 6 vine Moş Nicolae şi e şi Sfântul Nicolae, când o aniversăm pe Nicole, apoi pe 10 este ziua lui Nicolas, apoi vine Moşul, Crăciunul. În decembrie este plin de aniversări”, a spus solista, pentru Click!

Iuliana Tudor: «Nu mi-am obişnuit băiatul să primească multe cadouri»

Şi Iuliana Tudor de la „O dată-n viaţă” se pregăteşte de o aniversare foarte importantă, căci fiul ei, Tudor, îşi serbează în curând ziua de naştere.

Iuliana Tudor se pregătește să-și sărbătorească fiul, căci în curând va fi ziua lui
Iuliana Tudor se pregătește să-și sărbătorească fiul, căci în curând va fi ziua lui

Tudor este clasa a V-a, face sport în continuare, scrimă, e pasionat, studiază şi pianul şi vreau să cred că e un copil care creşte într-un echilibru şi cu lumea modernă, cu timpul acesta, cu toate ale lui, dar şi cu valorile acelea vechi şi sănătoase, pe care atât eu, cât şi părinţii mei, bunicii lui, încercăm să i le oferim. Vine şi ziua lui de naştere, pe 16 decembrie, şi Moşii (Nicolae şi Crăciun, n.r.). Dar şi aici avem câteva reguli. Nu l-am obişnuit pe Tudor cu foarte multe cadouri, suntem restrictivi din punctul acesta de vedere, pentru că am considerat că măsura e bună în toate. A-i oferi multe nu e o alegere pentru familia noastră. Şi atunci de ziua lui ne punem de acord înainte ce anume doreşte, unde anume ar vrea să-şi cheme prietenii. M-a surprins în câteva rânduri că a dorit să-şi cheme prietenii acasă. Pot să spun că a fost mult mai vie şi mai făină decât orice petrecere făcută în oraş. Şi atunci mă bazez pe alegerile lui, pentru că e ceea ce îşi doreşte. Şi nu are cerinţe costisitoare sau nefireşti, ci într-o limită normală"

Între timp au împodobit împreună bradul
Între timp au împodobit împreună bradul

"Nu l-am expus la Internet, am avut grijă, are telefon doar pentru grupurile pentru colegii şi profesorii de la şcoală şi îl verificăm doar când avem informaţii de luat de acolo. În rest, stă fără telefon, cât mai puţin la televizor, dar ascultă multă muzică şi urmă­reşte des filme. Ştie ce fac, urmăreşte emisiunile mele, e fanul meu din punctul acesta de vedere, însă nu mai mult de atât, pentru că aş vrea să-şi trăiască copilăria şi să aibă cercul lui de prieteni şi lumea lui după propriile alegeri, nu după cum le face mami sau tati”, spune Iuliana, pentru Click!

Copiii lui Andi Moisescu sunt în focul examenelor

Sărbătorile în familia lui Andi Moisescu sunt mai cuminţi de data aceasta, pentru că urmează un nou an cu mari emoţii pentru copii.

Cel mic, Luca, se pregăteşte pentru evaluarea naţională, e clasa a VIII-a, are 14 ani, iar cel mare, David, se pregăteşte de alegerea unei facultăţi, la care nu s-a gândit încă... Dar insistă. Se apropie momentul să aleagă, dar nu are încă nici o idee şi nici eu nu l-am presat. Până acum, pasiunea lui e legată de sporturile astea urbane, dar dacă mă întrebi pe mine nu am aflat de vreo facultate de BMX-uri. N-a auzit nici el, nici eu. Poate doar aşa că vrea să devină acrobat profesionist sau ceva de genul acesta, ceea ce sper să nu se întâmple. Pasiuni din acestea normale, ca matematica, nu avea... Acum creativitatea este cheia, nu mai rezolvi ecuaţii şi integrale decât cu un calculator”, a spus, în glumă, Andi Moisescu.

Andi Moisescu și Olivia Ster au doi băieți adolescenți
Andi Moisescu și Olivia Ster au doi băieți adolescenți

Acesta a dezvăluit câte ceva şi despre noul sezon „Românii au talent”, ale cărui filmări s-au încheiat recent. „Va fi un nou sezon de senzaţie, am văzut nişte apariţii de nu îţi vine să crezi. Dar, e adevărat, unele dintre aceste momente spectaculoase sunt din afara României, mai exact din Japonia şi Mongolia. Însă am rămas muţi văzând ce le mai trece unora prin cap; este de neimaginat”, a completat Andi.

Lidia Buble şi fraţii ei au primit în dar locuri de veci

Pentru unii poate suna ciudat sau macabru, dar pentru Lidia Buble (29 de ani) şi pentru fraţii ei un astfel de subiect e mai mult decât firesc. Aceştia au primit în dar de la tatăl lor locuri de veci.

Acest cadou a venit din partea tatălui meu, aşadar ştiu că a făcut-o cu toată dragostea şi a vrut să ne scape pe noi de această grijă. Pentru că nu mi-a făcut doar mie acest cadou, le-a făcut tuturor fraţilor mei, adică pentru toţi copiii, anul trecut, la fiecare aniversare, toţi au primit cadou o groapă în cimitir. Să fie sigur că vom fi toţi 13 în linie, ei doi şi noi, cei 11 copii. Pentru noi aceste cadouri au fost făcute cu dragoste, aşa că mă bucur de acest cadou”, a mărturisit Lidia, pentru Click!.

Lidia Buble nu s-a speriat de cadoul primit
Lidia Buble nu s-a speriat de cadoul primit

Artista a mai spus că se pregăteşte să petreacă în familie Crăciunul de anul acesta, căci de Revelion va munci, având mai multe concerte în ţară. Apoi va urma o foarte scurtă vacanţă, căci încă din prima lună a noului an Lidia va pleca din România, pentru că pune la cale câteva colaborări interesante cu artişti mari internaţionali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net