Ele sunt vedetele care au slăbit văzând cu ochii!

Au siluete de invidiat dar parcă sunt mai slabe pe zi ce trece! Click! a făcut o radiografie a vedetelor de la noi care ne uimesc cu siluetele lor atent studiate, deși pare că unele dintre ele ar cam exagera atunci când vine vorba de corp de sirenă, fără cusur. Sunt însă femei frumoase, de succes, care își doresc să se bucure din plin atunci când se privesc în oglindă și, mai ales, le place ceea ce văd!

Diana Munteanu, prea slabă pentru unii

Diana Munteanu e o adevărată bombă sexy la 43 de ani și pare să-i fie mai degrabă soră băiatului său de 13 ani, David Niculescu,  decât mamă! Vedeta Antenei 1 are o siluetă atent studiată și un corp tonifiat, acestea fiind rezultatul orelor de sport pe care Diana Munteanu nu le sare deloc, ba chiar le practică în mod regulat.

Din cauza faptului că este poate prea slabă pentru unii, atunci când mai postează fotografii în costume de baie, urmăritorii săi de pe rețelele sociale mai fac și comentarii negative, de genul “…Toate femeile își doresc să fie slabe, dar la tine deja se văd coastele…”, acesta fiind o părere negativă pe care frumoasa vedetă a primit-o undeva la începutul anului.

Însă atâta vreme cât e mulțumită de corpul ei și de faptul că este mereu în formă, fosta soție a lui Claudiu  Niculescu privește viața ca un topmodel și nu pleacă capul în fața criticilor.

Raluca Bădulescu a slăbit enorm! Are 46 de kilograme la 48 de ani!

Deși îi plac dulciurile la nebunie, așa cum ne-a declarat într-un interviu recent pentru Click!, Raluca Bădulescu a ajuns la 46 de kilograme la cei 48 de ani ai săi și nu își imagina niciodată acest lucru! Celebra jurată “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a avut mai multe fluctuații de greutate după operația de micșorare a stomacului însă se ține foarte bine și pare că slăbește pe zi ce trece.

De la 125 de kilograme, cât a avut înainte de intervenția care i-a schimbat viața, a ajuns, treptat, la 46 de kilograme și este mai slabă ca oricând! Niciodată Raluca Bădulescu nu a avut picioarele atât de subțiri și o talie incredibil de mică, de poate fi invidiată acum și de un manechin cu renume mondial.

“Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o,  o formă fizică pentru care mă lupt în permanență, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi! Asta nu îmi lipsește!”, ne-a declarat Raluca Bădulescu în luna iulie pentru Click!

Anna Lesko nu se sfiește să își arate goliciunea

Anna Lesko (43 ani) este o moldoveancă focoasă care  se află în visele bărbaților pentru că nu îi lipsește nimic! Atuurile fizice ale cântăreței o fac o prezență răvășitoare. Și pentru că încă este vară, Lesko adoră să se pozeze în costumele de baie și să le arate invidioșilor trupul ei sexy și tonifiat, fiind din ce în ce mai provocatoare!

Chiar dacă are acasă un băiat de 8 ani, pe Adam, Anna Lesko adoră după câte se pare să fie o mămică extrem de sexy! Ea a declarat într-un interviu că atunci când pune câteva kilograme pe ea, acestea nu se văd foarte tare.

“Nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp, în rest, mănânc doar ce gătesc eu! Mă bazez foarte mult pe legume…Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Lesko la un moment dat.

Elena Băsescu, îngrijorător de slabă

La 42 de ani și după 3 sarcini și 3 nașteri, EBA, adică Elena Băsescu, este parcă mai slabă ca oricând! În ultimele fotografii postate de EBA, aceasta pare foarte slabă, semn ce a atras atenția tuturor. Cu siguranță nu e ușor să ai trei copii acasă, care să te țină în priză mereu și să te solicite la maxim, dar chiar și așa, Elena Băsescu pare că a slăbit îngrijorător de mult.

În fotografiile recente de la malul marii în care se află alături de doi dintre copiii săi, Anisia și Traian jr, Elena Băsescu este îmbrăcată sport și lasă la vedere o parte din talie dar și picioarele lungi și subțiri.

De-a lungul anilor EBA a trecut prin mai multe transformări și schimbări de look și a fost acuzată că a apelat la mai multe intervenții estetice, menite să o facă din ce în ce mai frumoasă.

La ce greutate se simte bine Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a împlinit pe 30 iulie frumoasa vârstă de 37 de ani și s-a aniversat într-o vacanță cu familia în Turcia.  Cântăreața a fost mereu o prezență frumoasă și plăcută și silueta pe care și-o păstrează cum știe mai bine i-a permis mereu să poarte ținute îndrăznețe, cu vedere la picioare, bust, talie și tot ce are mai frumos de scos în evidență. În scurtele escapade la mare pe care le-a prins vara asta, Elena Gheorghe a fost uneori de nerecunoscut în costumele de baie pentru care a optat la plajă, multe dintre acestea fiind extrem de sexy și lăsându-i la vedere mai mult sau mai puțin din ceea ce își dorea să arate, mândrindu-se cu corpul său.

“Încerc să mă mențin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare și cât de aglomerați o să fim cu concertele, sigur că o să fie ușor să scap de ele”, ne mărturisea Elena Gheorghe, în luna iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net