Anca Lungu, surprinsă total de soțul grec: „E atent la dorințele mele…”

#Exclusiv Click!

Anca Lungu a împlinit 37 de ani pe 16 aprilie și s-a bucurat de o frumoasă escapadă la Disneyland Paris, alături de familia ei, soțul său, Harry Arampatzis, dar și de cei doi copii ai săi, băiețelul Iorgos, de 4 ani și jumătate, pe care îl au împreună, și Natalia, de aproape 9 ani, fetița ei din căsătoria cu Ștefan Lungu. Chiar dacă a plouat, Anca Lungu a profitat din plin de timpul petrecut împreună cu familia și nu s-au ascuns de vremea capricioasă, din contră, s-au plimbat și au cutreierat prin cele mai frumoase locuri din Paris.

Prezentatoarea TV a mărturisit pentru Click! ce își dorește mai departe pentru ea dar și ce anume apreciază la soțul ei atunci când vine vorba de alegerea cadoului aniversar!

„De ziua mea, a ieșit soarele"

Anca, cum a fost de ziua ta? 

Am petrecut 3 zile minunate cu soțul și copiii la Paris, în ciuda faptului că vremea n-a fost deloc prietenoasă. Vorbesc de primele două zile, în care a plouat mult și a fost frig. Dar a fost o lecție frumoasă, inclusiv pentru copii, cărora le-am explicat că deși nu putem controla vreme, putem decide dacă ne bucurăm sau nu de timpul petrecut împreună chiar și în ploaie și frig. Noi ne-am bucurat enorm. Entuziasmul lor a fost incredibil de mare, iar la final, în ultima zi petrecută la Paris, de ziua mea, a ieșit și soarele. Am hotărât să petrecem întreaga zi în aer liber și am cutreierat cele mai frumoase grădini din capitala Franței.

Am văzut că ați fost la Disneyland!

Am petrecut o zi la Disneyland,  o zi pe care micuții mei nu o vor uita prea curând. Și Natalia și Iorgos iubesc poveștile. Le citesc în fiecare seară înainte de culcare, fără excepție, încă de când erau bebeluși. E motivul pentru care au fost fascinați să vadă cum poveștile și personajele prind viață. A fost cu siguranță o experiență magică, iar bucuria lor a fost pentru mine cel mai frumos dar.

Ce apreciază Anca Lungu la soțul ei

Ai reușit să te bucuri și tu? Ce îți dorești de acum încolo? Cât de împlinită și fericită ești?

M-am bucurat, am savurat fiecare clipă alături de ei. N-au fost cu siguranță zile de relaxare, dar au fost câteva zile în care am creat amintiri pe care le vom păstra toată viața. Ce îmi doresc? Îmi doresc în continuare această liniște sufletească, îmi doresc sănătate pentru mine și familia mea, îmi doresc înțelepciunea de a vedea în continuare viața așa cum o văd și acum: un dar pentru care sunt recunoscătoare, indiferent de problemele și micile furtuni trecătoare care nu ne ocolesc pe niciunul dintre noi.

Cum te-a surprins soțul tău la ceas aniversar? Ce cadou ai primit de la el și de la copii?

Mai mult decât cadourile, ce apreciez mult la soțul meu este felul în care le alege. Asta înseamnă că e atent la dorințele mele și apoi petrece mult timp pentru a găsi acel ceva care mă emoționează de fiecare dată. De aceea nu e despre obiectul oferit, ci mai degrabă despre povestea din spatele lui, despre simbolul pe care îl reprezintă, despre grija cu care este ales.

Se știe faptul că darurile reprezintă unul dintre cele 5 limbaje ale iubirii, iar pentru fiica mea, Natalia, e chiar principalul limbaj. Ea îmi oferă tot timpul daruri, create cu mâna ei. La fel s-a întâmplat și de ziua mea. Iorgos a cules flori dintr-un parc, iar Natalia a împodobit un con cu ele. Apoi, mi l-au dăruit împreună. Păstrez fotografia acestei amintiri în colecția mea cu momente fericite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net