Deține recordul mondial pentru cele mai multe vizite consecutive la Disneyland

Acest bărbat din California, SUA, deține titlul unui record mondial neobișnuit. Cartea Recordurilor a făcut marele anunț -  Jeff Reitz (50 de ani) a câștigat recordul pentru cele mai multe vizite consecutive la Disneyland. Vizitele zilnice ale lui Jeff în parcul tematic au început în 2012. Dar care este numărul acestor vizite?

A câștigat recordul pentru cele mai multe vizite consecutive la Disneyland (foto; Disneyland)
A câștigat recordul pentru cele mai multe vizite consecutive la Disneyland (foto; Disneyland)

 A vizitat parcul timp de 2.995 de zile

Timp de opt ani, trei luni și 13 zile, Jeff Reitz a vizitat de mai multe ori parcul tematic Disneyland. Din 2012, trecătorul anual din Huntington Beach, California, SUA, a făcut 2.995 de vizite consecutive în magicul parc tematic, câștigând titlul recordului pentru cele mai multe vizite consecutive la Disneyland.

„A început ca o glumă între prieteni când Disneyland a anunțat că oferă un «Extra Disney Day» când au anunțat evenimentul zilei în plus de 24 de ore în 2012. Am decis să folosim Disneyland-ul ca un lucru pozitiv, deoarece nu aveam de lucru și am avut abonamente anuale care au fost înzestrate, așa că a fost o sursă de divertisment gratuit”, a declarat bărbatul, potrivit Cărții Recordurilor.

Dar ceea ce a început ca o glumă, în cele din urmă l-a făcut celebru pe Jeff. După ce a început să povestească despre vizitele sale zilnice pe rețelele de socializare, a atras atenția presei după cea de-a 60-a vizită consecutivă în parc. A ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale în 2017, când a făcut cea de-a 2.000-a vizită și a fost premiat cu un rucsac plin de cadouri de către oficialii Disney.

A făcut cunoștință cu mulți dintre membrii distribuției Disneyland

„Pe 1 iulie 2012, la jumătatea anului, un reporter de la Orange County Register a tipărit o poveste despre cum am ajuns la Ziua 183 și apoi Associated Press a preluat povestea și a devenit virală. Am fost contactat de ziare și posturi de radio din întreaga lume, cerând interviuri. Apoi au început oaspeții din parc să mă oprească pentru fotografii și autografe”, și-a amintit Jeff.

De-a lungul anilor, Jeff chiar a făcut cunoștință cu mulți dintre membrii distribuției Disneyland. După 366 de zile consecutive în care a vizitat parcul tematic, Disneyland i-a oferit bărbatului un coș cadou împreună cu certificatele de proclamare a cetățeniei onorifice. Iar în ziua 2000, a primit un rucsac cadou. Deși Jeff spera să atingă pragul de 3.000 de vizite consecutive, pandemia de coronavirus i-a oprit seria Disneyland pe 14 martie 2020.

Cu toate acestea, el nu intenționează să lase acest lucru să-l oprească din a vizita din nou parcul său tematic preferat, mai ales cu aniversarea a 100 de ani de la Disney, care se apropie în acest an. „Nu am stabilit încă o dată pentru a vizita parcul, dar acum cred că ar fi foarte distractiv să mă întorc cu certificatul meu de titlu Guinness World Records pentru a obține imagini acolo unde l-am câștigat - în interiorul Disneyland”, a mai spus Jeff.

De asemenea, de-a lungul vizitelor sale, bărbatul i-a auzit pe alții vorbind despre speranța de a atinge un record ca al lui: „Întotdeauna le-am spus «mult noroc» și le-am urat bine”. Jeff este incredibil de mândru de titlul său în Cartea Recordurilor și speră ca familia și prietenii să aibă același sentiment.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net