Noul rival al parcului Disneyland Paris. PortAventura World, una dintre cele mai mari stațiuni de parcuri tematice din Europa

PortAventura World este parcul tematic spaniol care se mândrește cu mai mult de 40 de atracții, prețuri mai mici decât la Disneyland Paris, și are cea mai rapidă plimbare în carusel din Europa. Stațiunea a dat startul celui mai lung sezon al său, care va dura aproape 300 de zile, cu speranța de a depăși 5,3 milioane de vizitatori, după ce a ajuns la 5,1 milioane în 2022.

PortAventura World este parcul temaric spaniol cu mai mult de 40 de atracții (foto: Facebook)
PortAventura World este parcul temaric spaniol cu mai mult de 40 de atracții (foto: Facebook)

 Stațiunea, care va organiza primul carnaval pentru mai multe weekend-uri consecutive, inspirată de festivitățile de la Rio de Janeiro și Veneția, speră să câștige definitiv vizitatori internaționali în acest sezon, cu estimări de până la un milion de călători francezi și jumătate de milion de călători britanici și irlandezi, punând accentul pe deschiderea către noi piețe internaționale.

PortAventura World este cea mai mare stațiune de parcuri tematice din sudul Europei și se află chiar în afara orașului stațiune Salou din Costa Dorada, Spania. Are trei parcuri diferite de explorat - PortAventura Park, Caribe Aquatic Park și Ferrari Land - și există o mulțime de lucruri de făcut atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru cei mici, veți găsi plimbări populare, cum ar fi caruselul, mașinile cu bare de protecție și ceștile de ceai. În timp ce căutătorii de fiori se vor bucura de toate roller coasters - ca Shambhala, cel mai înalt roller coaster al parcului – 74 de metrii.

Parcul Acvatic Caribe este un parc acvatic sezonier și include piscine și tobogane. Există opțiuni de interior și exterior pentru copiii mai mici, astfel încât aceștia nu trebuie să se simtă lăsați afară dacă nu îndeplinesc cerințele de înălțime pentru unele dintre toboganele mai mari.

În plus, oaspeții de la Hotelul El Paso vor primi, de asemenea, intrare gratuită la Ferrari Land pentru o zi, unde totul este despre mașini, evident. Nici hotelul nu este lipsit de atracții în sine, cu o piscină, trei restaurante și patru baruri. Restaurantele includ un restaurant bufet și un snack bar. Veți găsi, de asemenea, o cameră de jocuri, jacuzzi și magazin de suveniruri, relatează tabloidul britanic The Sun. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net