Au făcut cel mai lung lanț bărbos din lume!

A fost doborât un nou record mondial pentru cel mai lung lanț de barbă. Da, ați citit bine, așa ceva chiar există! Zilele trecute, 74 de bărbați s-au adunat la un bar din Wyoming, SUA, și și-au legat bărbile.

Au participat 74 de bărboși, iar lanțul a fost de aproximativ 46 m (Foto: Profimedia)
Au participat 74 de bărboși, iar lanțul a fost de aproximativ 46 m (Foto: Profimedia)

Citește și: Record mondial! Ea e femeia care a alergat 40 de kilometri pe tocuri stiletto!

Astfel, bărbații au creat un lanț păros de aproape 46 de metri. De dragul comparației, Statuia Libertății are o înălțime similară, de la bază la torță. Participanții se aflau în oraș pentru Campionatele Naționale de Barbă și Mustață și au decis că au suficient păr pe față între ei, pentru a bate cu ușurință un record mondial.

Iată și: Au modificat avionul ca să încapă cea mai înaltă femeie din lume!

Vezi și: A cultivat cel mai mare castravete din lume în propria grădină!

Bărboșii, care au luat parte la evenimentul susținut în barul Gaslight Social, au stat unul lângă altul timp de mai bine de o jumătate de oră. Aceștia și-au despărțit bărbile lungi și glorioase în mijloc și le-au conectat la fiecare capăt pentru a forma un lanț de barbă care măsura mai mult decât dublu recordului anterior, de 19 metri, stabilit în Germania în 2007.

Însă, nu orice bărbos a avut voie să participe, potrivit presei americane. Au fost acceptați doar cei a căror barbă măsura cel puțin 20 cm lungime. Formarea celui mai lung lanț de barbă din lume a fost mai dificilă decât poate părea la prima vedere.

Te-ar putea interesa și: Și-au transformat casa într-un muzeu de pisici și vor să intre în Cartea Recordurilor!

Am fost nevoiți să stăm nemișcați și drepți, pentru o bună jumătate de oră. Pentru că dacă vreunul dintre noi se mișca prea mult, riscam să rupem lanțul și să stricăm totul”, a spus participantul Joel Andrus pentru WZZM-TV.

Guinness nu a confirmat încă recordul. Reprezentanții au declarat că, odată ce grupul de bărboși își depune cererea, ar putea dura între 12 și 15 săptămâni pentru a examina dovezile și a lua o hotărâre în acest sens.

Ea are cele mai mari tălpi din lume

Femeile obișnuite poartă între 37 și 42 la pantofi, dar pentru Tanya Herbert, din Texas, aceste mărimi sunt mult prea mici. Ea are nevoie de mărimea 48 și spune că îi este greu să își găsească încălțări potrivite.

Află mai multe despre: El e cel mai «modificat» om din lume. Are 278 de piercing-uri în organele genitale

Asta pentru că tălpile ei sunt uriașe, dreapta măsoară 33,1 cm și stânga 32,5 cm. Americanca deține în prezent recordul mondial Guinness pentru cele mai mari tălpi din lume, la categoria feminină. Tanya este și foarte înaltă, măsurând 2.05 m.

„Mai repede găsesc pantofi mari pentru bărbați, dar încercarea de a găsi pantofi de damă este imposibilă sau extrem de inaccesibilă pentru bine. A fi deținătoarea unui record mondial Guiness poate deschide uși pentru mine, pe care în prealabil nu le puteam deschide. Îmi doresc foarte mult să fiu o scânteie pentru industria producției de pantofi!”, a declarat Tanya Herbert.

Vezi și: Mănâncă numai pui de 193 de zile. Motivul incredibil pentru care face asta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net