Și-au transformat casa într-un muzeu de pisici și vor să intre în Cartea Recordurilor!

Ultima actualizare:

Un cuplu din statul american Wisconsin are în casă mii de figurine cu pisici. Până acum, Shawn Redner și soția lui, Hilary, au strâns apropape 13.000 de figurine. Cuplul încearcă să stabilească o colecție care să intre în Cartea Recordurior, dar și să salveze cât mai multe pisici în acest proces.

Soții Redner au în casă doar piese de colecție
Soții Redner au în casă doar piese de colecție

Foto: Facebook

Când casa a fost transformată în Muzeul de figurine Redner în anul 2020, erau expuse doar 4.000 de articole. Acum, Shawn și Hilary Redner și-au remodelat subsolul pentru a încăpea încă 3.000 de articole unice și mai au 5.000 de obiecte de colecție, într-o magazie. În plus, au și opt pisici vii, în carne și oase, care se plimbă nestingherite prin muzeu.

Citește și: Câte pisici avea Freddie Mercury? Vorbea cu ele la telefon şi le dedica melodii. Cine era „prinţesa” lui?

„Toate aceste obiecte au făcut parte din viața cuiva”

Foto: Facebook/ Redner's Rescued Cat Figurine Mewseum

Vezi și: Incredibil! Motanul Finn a supraviețuit 52 de zile închis într-o casă

Figurinele inedite au fost cumpărate, cele mai multe, din magazine de antichități și sunt produse unicate. Familia Redner susține că nu știe suma exactă pe care a investit-o în aceste obiecte, însă cu siguranță se ridică la ordinul zecilor de mii de dolari. Unele dintre figurile le-au primit de la prieteni, dar au fost ajutați și de donații de la oameni din întreaga țară.

Iată și: 5 lucruri pe care le poți scăpa din vedere dacă ai o pisică de apartament. Notează-le și nu le mai uita niciodată

„La prima vedere este un muzeu cu figurine de pisici, dar, dacă analizezi mai bine, este mai mult de atât. Toate aceste obiecte au făcut parte din viața cuiva. Nu sunt niște figurine oarecare”, a explicat Shawn Redner, într-un interviu acordat postului de televiziune local TMJ4.

Te-ar putea interesa și: O pisică și puii ei au pus pe jar o întreagă echipă de geniști din SUA

Intrarea la muzeul Redner costă 5 dolari

Pentru cei care vor să admire figurinele cu pisici îndeaproape, familia Redner își deschide casa o dată pe lună, iar banii din bilete sunt donați adăposturilor locale pentru pisici. Intrarea costă 5 dolari pentru adulți, iar copiii mai mici de 12 ani beneficiază de gratuitate.

WOW: O femeie din China împarte casa cu 1.404 de animale: "Unii oameni mă consideră psihopată"

Cuplul a donat mii de dolari, de la deschiderea muzeului până acum. Planurile de viitor ale familiei sunt mari. Soții Redner vor să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai mare colecție de decorațiuni cu pisici, dar ca să-l depășească pe actualul deținător al recordului mai au de strâns cel puțin 8.000 de piese unice. Recordul este de 21.321 de figurine, fiind deținut de Carmen del Aldana, din Guatemala.

Citește și: Colecţie inedită de fotografii cu pisici după chipul şi asemănarea stăpânilor

Shawn a mărturisit că își dorește, de asemenea, să își deschidă o cafenea cu pisici, unde clienții să vină să adopte animalele: „În cele din urmă, vreau să mut toate aceste figurine într-o cafenea unde să avem și pisici pentru adopție, astfel încât vizitatorii să poată veni să bea o cafea și apoi să plece acasă cu o pisică”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net