Colecţie inedită de fotografii cu pisici după chipul şi asemănarea stăpânilor

image
Partea cea mai grea pentru fotograf a fost să convingă pisicile să stea la poze @Gerrard Gethingsclickpentrufemei.ro

Fotograful Gerrard Gethings a publicat o colecţie spectaculoasă de fotografii cu persoane de diferite vârste, cu particularităţi care de care mai diverse şi feline, care se aseamănă cu oamenii, de parcă ar fi traşi la indigo.

Sunt o mulţime de poze în care apar femei sau bărbaţi alături de prietenii lor necuvântători, câinii, dar cu pisicile mai rar s-au făcut cadre spectaculoase. Următoarea colecţie de fotografii demonstrează că şi pisicile sunt alese după chipul şi asemănarea stăpânilor. Părul, trăsăturile, culorile, toate au fost alese de fotograf pentru sesiunile foto, pentru a scoate şi mai mult în evidenţă asemănările incredibile. „Am făcut mai întâi o serie de poze cu oameni care semănau cu câinii. Sesiunea a fost bine primită, aşa că simţeam să mai încep un proiect la fel de ofertant, dacă nu chiar mai provocator. Pisicile au fost cea mai accesibilă alegere, dar acestea sunt infinit mai dificil de fotografiat, comparativ cu câinii‟, a explicat fotograful pentru publicaţia Bored Panda.

Citește aici declarațiile fotografului despre sesiunea foto și răsfoiește galeria cu poze, pentru că o să vezi asemănări incredibile între feline și oameni.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
sotie Arsinel jpg
image png
foto 1 bec economic jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
ips teodosie foto calin gavrilas
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
hot mascat jpeg
FotoJet jpg
kalnoky printul charles jpg
6 front lavanda ea cu cos jpg
spaga
sofer amenda politie jpeg