Uite cum arată cea mai mare pisică din lume! Oamenii o confundă cu un câine

23 ianuarie 2022

Yulia Minina, o t├ón─âr─â din Rusia, este st─âp├óna uneia dintre cele mai mari pisici din lume: felina, din rasa Main Coon, c├ónt─âre╚Öte 12,5 kilograme de╚Öi este ├«nc─â un pui. 

image

Kefir este o pisic─â din rasa Main Coon ╚Öi, la nici doi ani, c├ónt─âre╚Öte peste 12 kilograme. Iar felina mai are de crescut, c─âci aceste pisici se dezvolt─â p├ón─â la 3-4 ani, spune st─âp├óna ei care locuie╚Öte ├«n ora╚Öul Stary Oskol din Rusia. ÔÇ×Nu mi-am imaginat vreodat─â c─â o astfel de pisic─â poate ajunge at├ót de mare. P─ârea un pui ca to╚Ťi ceilal╚Ťi, dar cu timpul a ajuns s─â fie confundat─â cu un c├óineÔÇŁ, spune t├ón─âra, scrie The Sun.

╚śi pe c├ót de mare e, pe at├ót de bl├ónd─â ╚Öi iubitoare este. ÔÇ×Nu numai c─â a crescut foarte mare, dar este ╚Öi foarte inteligent─â. Are un temperament calm, lini╚Ötit, este un animal bl├ónd ╚Öi r─âbd─âtorÔÇŁ, a mai spus femeia care ├«╚Öi iube╚Öte animalul la nebunie ╚Öi ├«l trateaz─â ca pe un membru al familiei cu drepturi depline. ÔÇ×Kefir este o pisic─â foarte afectuoas─â, dar ╚Öi foarte modest─â. ÔÇ×C├ónd vin prietenii ╚Öi cunoscu╚Ťii ├«n cas─â ÔÇô toat─â aten╚Ťia se ├«ndreapt─â asupra ei. Ira kefir se las─â m├óng├óiat─â ╚Öi alintat─â de to╚Ťi. Nu are probleme cu str─âinii. Amuzant este c─â cine o vede pentru prima oar─â are impresia c─â vede un c├óine, nu o fein─âÔÇŁ, spune amuzat─â de situa╚Ťie st─âp├óna. 

image

Pisica este foarte afectuoas─â ╚Öi iubitoare cu Yulia. ÔÇ×Mai are un obicei: noaptea ├«i place s─â se urce pe mine ╚Öi s─â doarm─â. C├ónd era pisoi, nu aveam nici o problem─â cuasta pentru c─â era u╚Öoar─â. De abia o sim╚Ťeam. Dar acum e grea ╚Öi mare ╚Öi mi-e cam dificil s─â mai ├«mpart patul cu eaÔÇŁ. Pisica are acum un an ╚Öi zece luni ╚Öi c├ónt─âre╚Öte 12,5 kg. ├Änc─â este considerat─â pui. Pisicile din rasa Main Coon cresc p├ón─â la 3-4 ani. Prin urmare, Kefir va deveni ╚Öi mai mare."

image

Main Coon este una dintre cele mai mari rase de pisici. Există mai multe teorii care încearcă să explice dimensiunile acestor feline. Una dintre ele ar fi că aceste pisici sunt rezultatul unei încrucișări între pisicile sălbatice cu Angora sau Persane, pe care le-a adus în canada pe nava sa căpitanul Coon. Potrivit altei teorii, pisicile Maine Coon provin din pisicile norvegiene de pădure. Însă cea mai veche legendă se referă la pisicile domestice din statul Maine, încrucișate cu ratonii. De aici ar fi provenit și numele rasei. Astăzi se cunoaște că din punct de vedere biologic, un astfel de transfer genetic nu este și nu a fost posibil.

Pisicile din rasa Main Coon sunt pisici foarte mari ╚Öi masive. Blana lor poten╚Ťeaz─â suplimentar alura impun─âtoare. Greutatea unui mascul Maine Coon poate varia de la 4,8 kg p├ón─â la chiar 11 kg, ├«n timp ce femelele c├ónt─âresc ├«ntre 3,5 ╚Öi 8 kg. Lungimea corpului lor ├«mpreun─â cu coada atinge 1 metru. Datele se refer─â la exemplarele adulte.

Ce temperament au pisicile Main Coon

Pisicile din rasa Main Coon sunt animale recomandate familiilor numeroase, cu copii, dar ╚Öi alte animale de companie. Nu le deranjeaz─â zgomotele, nici agita╚Ťia. Sunt prietenoase cu oaspe╚Ťii, nu au nici o problem─â cu persoanele str─âine, ├«ns─â le place s─â atrag─â ╚Öi s─â fie ├«n centrul aten╚Ťiei. Se ├«mpac─â bine ╚Öi cu c├óinii. Am putea spune c─â se aseam─ân─â foarte mult cu c├óinii, fiind docile, dar ╚Öi foarte loiale st─âp├ónilor.

 Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg