Monumente funerare pentru animalele de companie! Cât plătesc stăpânii patrupedelor

Le-au ținut companie o viață, însă vine momentul când trebuie să-și ia adio de la ele. Animalele care și-au bucurat stăpânii au parte, de câțiva ani buni, de o amintire cât mai vie, după ce trec în neființă. Plăci comemorative cu poza și numele lor, uneori chiar și un text, sunt tot mai des comandate la firmele de profil.  

caine si pisica 0 jpeg

Mai nou, și necuvântătoarele au parte, după moarte, de o amintire cât mai vie și mai frumoasă. Stăpânii de animale de companie țin să-și aducă aminte de ele cât mai mult, astfel că le cumpără plăci funerare asemenia celor de care au parte oamenii.

Cele mai multe plăci comemorative conțin poza animalui drag, numele acestuia și data la care a decedat, însă sunt oameni care doresc să graveze pe piatra funerară și câteva cuvinte frumoase pentru animalul său preferat. Ulterior, aceste plăci sunt depuse în locul unde animalele au fost înhumate. 

Trebuie spus că și costurile pentru aceste servicii nu sunt deloc de neglijat. O piatră comemorativă de dimensiuni 30 / 40 cm, pe care este trecut numele și perioada în care a trăit partenerul de suflet costă aproximativ 150 de lei, însă cu cât este mai mare și mai complexă iamginea care apare pe placă, cu atât crește și costul ei.

Unii oameni ajung să plătească pentru companionul său câteva sute de lei bune. Mai ales dacă aleg ca loc de veci un cimitir special pentru necuvântătoare. Un astfel de loc pleacă de la aproximativ 200 de lei. 

image

Un cimitir al animalelor există de câțiva ani buni la Hunedoara, unde oamenii din îmrejurimi vin să-și îngroape animalele care pe care le-au pierdut. Marea majoritate sunt căței și pisici, dar sunt și hamsteri și canari pe care stăpânii lor au decis săi înhumeze în cimitir.  

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net