O pisică și puii ei au pus pe jar o întreagă echipă de geniști din SUA

image
O pisică a reușit să alerteze o întreagă echipă de intervenție Sursă foto: Facebook / Butler County Sheriff’s Office

O echipă de pirotehniști din Ohio, SUA, a fost chemată de urgență în momentul în care a fost găsită în apropierea unei biserici o geantă suspectă. Echipa de specialiști sosită la fața locului a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a aflat care este cauza agitației!

La deschiderea „pachetului suspect", echipa de pirotehniști de la biroul șerifului din comitatul Butler a descoperit o pisică și cei șase pui ai ei, care fuseseră născuți cu puțin timp înainte. „Când au sosit, specialistul Mike Grimes și detectivul Detherage au auzit un fel de ronțăit”, a declarat biroul șerifului într-o postare pe Facebook. Atunci, spiritele s-au linștit, căci echipa de intervenție și-a dat seama că nu se află în fața unui explozibil. 

Șerifii au dus pisica și pe pisoii ei la adăpostul ”Animal Friends Human Society” din Hamilton, unde micile felinele se simt confortabil și sunt hrănite. Pisoii au fost îmbăiați, iar mamei i s-au efectuat analize de sânge, din care a reieșit că are o stare foarte bună de sănătate. 

„Face o treabă fantastică, își îngrijește pisoii, iar toți cei șapte vor fi plasați la familia lor adoptivă”, au transmis reprezentanții adăpostului pentru animale. Mai mult decât atât, cei de la adăpostul ”Animal Friends Human Society” intenționează să păstreze legătura cu familia adoptivă a felinelor pentru a oferi știri, în mod regulat, despre mamă și pisoi, pe pagina oficială de Facebook a asociației. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
image png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
Nava cereale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
kalnoky printul charles jpg
6 front lavanda ea cu cos jpg
spaga
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear