Mănâncă numai pui de 193 de zile. Motivul incredibil pentru care face asta

Incredibil! Tânărul britanic Ben Hodgkins a mâncat timp de 193 de zile numai şi numai carne de pui. Vrea să o ţină tot aşa, un an întreg, dar de fapt timp de 1.000 de zile.

Se uită cu poftă la carne tot timpul
Se uită cu poftă la carne tot timpul

Vrea să obţină un record care nu a mai fost atins niciodată în istorie! Ben Hodgkins, în vârstă de 26 de ani, din Essex, comitat din estul Angliei, şi-a pus în cap să mănânce numai carne de pui, dimineaţa, la miezul zilei şi seara, şi a reuşit.

De 193 de zile, nu mănâncă absolut nimic altceva, la micul dejun, la prânz sau la cină. Nici între mese nu gustă nimic în afară de carne de pui şi zice că nu s-a plictisit. Nu numai că nu i s-a luat, dar zice că îi place tot mai mult carnea de pui. Vrea să continue acest meniu unic cel puţin un an.

Citește și: Avertismentul producătorilor: «Porcul românesc va dispărea de pe piaţă». Care sunt motivele

Dar, de fapt, ţinta sa este să mănânce doar carne de pui timp de 1.000 de zile, ca să obţină un record pe care să nu i-l poată sufla absolut nimeni. La început, a vrut să facă doar un experiment pentru o reţea socială.

Dar, văzând că îi place gustul puiului zilnic, a continuat, pentru a intra în Cartea Recordurilor. ”Sunt antrenor de gimnastică şi carnea îmi face bine, că fac muşchi”, susţine Hodgkins. Multe persoane asociază consumul de carne cu aportul de proteine şi consideră carnea de pui foarte bună pentru creşterea masei musculare.

image

Avertismentul medicilor

Medicii spun că într-adevăr este aşa, însă avertizează că un regim alimentar cu un conţinut mult prea mare de proteine poate, în timp, să fie asociat cu un risc crescut de deces pe fondul bolilor cardiovasculare. Riscul devine şi mai mare în cazul în care carnea este consumată cu tot cu piele şi prăjită în ulei.

Experţii recomandă evitarea unui consum exagerat de proteine. Astfel, ei spun că bărbaţii adulţi au nevoie de circa 56 grame de proteine, femeile adulte cam 46 g, copiii cu vârste cuprinse între 9-13 ani de numai 34 grame de proteine pe zi.

Citește și: 4 vedete care au renunțat la carne. Ce motive au avut și cum se simt acum

În plus, avertizează că nu este sănătos să mâncăm aceeaşi mâncare mereu, ci este nevoie obligatoriu de hrană variată pentru sănătate. Cu cât se adoptă o dietă mai restrictivă, în loc de o dietă variată, cu atât este mai periculos pentru sănătate, spun medicii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg