El e cel mai «modificat» om din lume. Are 278 de piercing-uri în organele genitale

Rolf Buchholz (62 de ani) deține titlul de „cel mai modificat bărbat din lume” în Cartea Recordurilor, lăudându-se cu sutele de modificări corporale ciudate pe care și le-a făcut. Printre acestea se numără inclusiv 278 de piercing-uri la nivelul organelor genitale. Pe lângă limba sa tăiată să semene cu cea a unui șarpe, Rolf are penisul despicat. Da, ați citit bine!

Rolf Buchholz deține două recorduri mondiale
Rolf Buchholz deține două recorduri mondiale

Foto: Profimedia

Rolf Buchholz insistă că modificările sale genitale bizare nu au avut un impact negativ asupra vieții sale sexuale. Cu coarnele sale subdermice, ochii negri și limba bifurcată, nu este deloc surprinzător că bărbatul este adesea comparat cu un diavol, relatează Daily Star.

Citește și: Omul Negru există! Așa arată după ce a dat 100.000 $ să-și umple pielea cu cerneală

Are probleme atunci când călătorește cu avionul

Foto Instagram/Profimedia

„Aceste modificări îmi schimbă cu nimic performanța în pat. Am avut piercing-urile deja de mult timp, dacă ar fi fost o problemă, aș fi scăpat de ele deja de mult.”, a declarat bărbatul, în cadrul unei emisiuni televizate.

De fapt, cerceii din metal îi fac mai multe probleme la aeroport decât în pat. Rolf a mărturisit că este adesea oprit din cauza acestora, întrucât nu poate trece neobservat de detectoarele de metale.

„Mulți oameni cred că sunt diavolul”

Cele mai șocante dintre modificările sale sunt implanturile subdermice din brațe și cap. Acestea din urmă arată ca niște coarne și sunt și cele care îi sperie cel mai mult pe cei din jur. Are 35 de implanturi în total, inclusiv șase mărgele genitale și un romb flexibil pe dosul mâinii. Toată lumea care îl vede se întreabă dacă toate aceste modificări pe care și le-a adus corpului său au fost dureroase.

Dar Rolf a mărturisit că toate sunt vindecate și că nu simte niciun disconfort în această privință. Chiar dacă unii oameni îl judecă pentru modul în care arată, bărbatul spune că este fericit în pielea lui: „Mulți oameni cred că sunt diavolul, dar eu nu cred în diavol! Am adus toate aceste modificări corpului meu pentru că mă fac să mă simt bine, nu există alt motiv în spatele deciziei mele! Am vrut să arăt că se poate!”.

Te-ar putea interesa și: Transformarea șocantă a unei tinere de 24 de ani, acoperită cu tatuaje! A cheltuit peste 20.000 € ca să arate așa

Obsesia sa pentru tatuaje și piercing-uri a început la 40 de ani

Rolf „deține titlul de cel mai modificat om” din anul 2012, dar are în palmares și recordul pentru „bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume”, pe care l-a doborât în anul 2010. Rolf spune însă că țelul lui nu a fost să devină cunoscut. Obsesia sa a început abia la vârsta de 40 de ani, când și-a făcut primul tatuaj pe picior. Acum se laudă cu un total uimitor de 516 modificări corporale.

Bărbatul originar din Germania are o slujbă normală, în ciuda aparențelor sale. Acesta lucrează la o companie telefonică. Are și magneți implantați în vârful degetelor, care uneori pot interfera cu dispozitivele electronice, a explicat el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net