Transformarea șocantă a unei tinere de 24 de ani, acoperită cu tatuaje! A cheltuit peste 20.000 € ca să arate așa

Ultima actualizare:

    Amber Luke și-a acoperit întreg corpul cu tatuajeFoto: Instagram
Amber Luke și-a acoperit întreg corpul cu tatuajeFoto: Instagram

Pentru unii tatuajele sunt o operă de artă, în timp ce alții le văd ca pe ceva monstruos. Unii pasionați de „desene” impregnate pentru totdeauan pe corp merg atât de departe, încât cheltuie o avere pentru a-și acoperi trupul în cerneală permanentă. Acesta este și cazul lui Amber Luke, o tânără din Australia, și-a transformat complet corpul, la doar 24 de ani!

Fană înfocată a tatuajelor, tânăra și-a „pictat” întreg corpul, inclusiv fața. Mai mult, ea și-a tatuat și globul ocular, o procedură extrem de riscantă care poate duce chiar și la orbire. Cel mai recent, femeia și-a făcut piercing dermal. Acesta înseamnă încastrare bijuteriilor în piele și sunt considerate mai mult un implant.

Amber Luke și-a tatuat globul ocular
Amber Luke și-a tatuat globul ocular

Odată făcute, acestea se pot îndepărat doar prin metodă chirurgicală, deoarece bijuteria „implantată” este făcută astfel încât să devină o parte a corpului. Cu toate acestea, există riscul ca organismul să respingă obiectul străin, dar asta nu a speriat-o pe Amber Luke, care face tot posibilul să își aducă modificări cât mai șocante.

Amber Luke vrea și mai multe tatuaje

Tânăra vrea să își mai facă tatuaje
Tânăra vrea să își mai facă tatuaje

Amber Luke speră că își va acoperi întreg corpul cu tatuaje. Pentru a-și îndeplini acest vis, ea a cheltuit deja peste 20.000 de euro, la diverse saloane. Abia mai vezi părticele din piele neacoperite de „desene”. Amber are o colecție impresionantă de tatuaje și pe chip, zonă în care foarte puțini au curaj să își facă. 

Amber este foarte mândră de felul în care arată
Amber este foarte mândră de felul în care arată

Citește și

Aşa arată tatuajele ciudate ale vedetelor

Care e semnificația sinistră a tatuajelor pe care le au pușcăriașii

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net