Au modificat avionul ca să încapă cea mai înaltă femeie din lume!

Cea mai înaltă femeie din lume, turcoaica Rumeysa Gelgi (25 de ani), a făcut primul zbor cu avionul după ce compania aeriană Turkish Airlines a construit și instalat o targă specială pe una dintre aeronave, eliminând 6 locuri economice pentru a face acest lucru posibil.

Rumeysa Gelgi a zburat pentru prima oară cu avionul (foto: Instagram)
Rumeysa Gelgi a zburat pentru prima oară cu avionul (foto: Instagram)

Citește și: Aşa va arăta cel mai înalt bloc din România! Unde se află acest "zgârie-nori" de lux

Pentru noi poate părea ceva banal, dar pentru ea a fost un moment unic în viață, la care până acum doar a visat. Rumesya are o înălțime de 2.15 m și, deși este mândră de unicitatea ei, acest lucru îi pune numeroase probleme.

Vezi și: INTERVIU Antonio Satirul, cel mai înalt om din România, totul despre bucuriile și dramele vieții trăite de la 2,2 metri

Recent, ea a zburat pentru prima oară cu avionul, după ce au fost făcute modificări speciale pentru ca femeia să încapă în aeronavă, relatează Daily Mail. Și-a îndeplinit visul și a călătorit din Istanbul în San Fracisco, SUA, la sfârșitul lui septembrie, și susține că acum a prins gustul călătoriilor cu avionul.

Staff-ul a tratat-o ca pe o regină
Staff-ul a tratat-o ca pe o regină

O călătorie fără cusur de la început până la sfârșit. Aceasta a fost prima mea călătorie cu avionul, dar cu siguranță nu va fi ultima. Mulțumesc din suflet fiecărei persoane care a făcut ca zborul meu să fie posibil”, a scris femeia pe Instagram, acolo unde are zeci de mii de fani.

Iată și: Cel mai bătrân medic din lume nu se pensionează nici la 100 de ani!

Rumeysa stă 6 luni în SUA

Rumeysa Gelgi a anunțat recent că va rămâne în SUA pentru a-și aprofunda studiile în domeniul dezvoltării software, timp de șase luni, și i-a asigurat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale că îi va ține la curent cu tot ce face. De asemenea, ea va participa la diverse evenimente viitoare organizate de Cartea Recordurilor.

Orice dezavantaj poate fi transformat într-un avantaj pentru tine, așa că acceptă-te așa cum ești, fii conștient de potențialul tău și fă tot ce poți.”, a declarat Rumeysa, atunci când a primit certificatul oferit de Cartea Recordurilor.

Te-ar putea interesa și: Thurzó Zoltán a doborât record după record! Cum a reușit să cânte șase zile fără oprire

Tânăra suferă de o boală foarte rară – numită sindromul Weaver, care a făcut-o să crească în înălțime într-un mod accelerat. În 2014, a bătut recordul pentru cea mai înaltă adolescentă, iar în 2021 a fost numită cea mai înaltă femeie din lume.

Află mai multe despre: A cultivat cel mai mare castravete din lume în propria grădină!

Din cauza acestei boli, Rumeysa Gelgi se poate deplasa doar cu ajutorul unui scaun cu rotile sau al unui cadru. Ea își folosește celebritatea dobândită datorită înălțimii sale pentru a-i educa pe oameni, cu privire la boala de care suferă, dar și pentru a-i îndemna pe cei ca ea să fie mai încrezători în ei înșiși.

Cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, este și el turc - a fost măsurat la 2.51 m, în 2018.

Iată șiRecord mondial! Ea e femeia care a alergat 40 de kilometri pe tocuri stiletto!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net