Fericire mare în familia Elenei Gheorghe! Artista și-a serbat fiica! „Mai vreau o surioară!”

#Exclusiv Click!

Elena Gheorghe (37 de ani) se află în aceste zile pe litoralul românesc, acolo unde are aniversări  pe bandă rulantă.

Elena Gheorghe, mamă pentru a treia oară?! 

Mai întâi, artista și-a serbat sora, pe Ana Pîrvulescu Gheorghe care a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani, apoi a trecut la cea mai importantă membră a familiei sale, fiica ei, Amelie Nicole, care a împlinit 6 ani și a surprins-o cu dorința ei aniversară.

Artista și-a serbat fetița la malul marii, în Eforie Nord. Amelie s-a bucurat din plin de petrecerea organizată de mămica ei, iar sora Elenei Gheorge, Ana, ne-a mărturisit cât de tare s-a distrat nepoata ei la ziua ei și ce dorință a avut atunci când a suflat în lumânările din tort: și-ar mai dori o surioară!

Elena i-a făcut ziua lui Amelie la mare și s-a bucurat nespus. I-au venit mai multe prietene, fetele Anei Radu și ale Andreei Chipciu, soția lui Alex Chipciu. A primit multe cadouri, iar dorința ei pe care a avut-o la momentul tortului, pe care a zis-o cu gura mare a fost că își mai dorește încă un bebe în burtica mamei ei. Îți dai seama!”, ne-a povestit sora Elenei Gheorghe.

Artista a fost uimită de cerința aniversară a fiicei sale

Elena Gheorghe a rămas uimită de dorința arzătoare a fiicei sale, mai ales că Amelie a făcut acum 6 ani și mai are un frate mai mare, pe Nicholas, de 11 ani.

La mulți ani, Amelita noastră! Ești o bucurie de copil, mereu cu zâmbetul până la urechi dar ieri după ce mi-ai spus dorința ta, m-ai lăsat mască, fără cuvinte!

Mami, dacă îți pui o dorință de ziua ta se împlinește, nu?”. “Da, mami!”

Atunci o să mai am o surioară, mi-am dorit să mai ai un bebeluș în burtică!””, a povestit artista exact dorința fiicei sale de a mai avea o surioara.

Are acceași vârstă ca sora ei

Pe 30 iulie, Elena Gheorghe va împlini 38 de ani  dar deocamdată are aceeași vârstă ca sora ei, Ana, 37 de ani.

La mulți ani, surioara mea! Te iubesc mult și îți doresc tot ce e mai frumos și mai bun! 2 săptămâni de acum încolo suntem de aceeași vârstă@pirvulescuana”, a fost urarea pe care i-a făcut-o cântăreața pentru sora ei mai mică. Și pentru că Elena Gheorghe face mereu cadouri aniversare frumoase, la rândul ei, sora acesteia, Ana Gheorghe își dorește să fie la înălțime.

„Elena face 38 de ani la sfârșitul lunii iulie. Trebuie să îi pregătesc ceva frumos pentru că și ea se ocupă mereu să ne facă cele mai tari surprize. Nu m-am gândit încă dar o să vedem ce îi pregătesc. Ea o să plece în vacanță în Turcia fix de ziua ei”, ne-a mai spus sora artistei.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net