Daniela Gyorfi, o mamă exigentă cu fiica ei! De ce nu vrea ca Maria să fie artistă: „Să nu ajungă la mâna bărbatului”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fetiţa Danielei Gyorfi şi a lui George Tal s-a transformat într-o adevărată domnişoară! Maria are aproape 13 ani şi a terminat clasa a V-a, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea! Daniela Gyorfi, însă, nu ar vrea ca fiica ei să-i calce pe urme!

Daniela Gyorfi (54 ani) a născut-o pe Maria la 42 de ani și este o mamă foarte exigentă. Fiica ei a devenit o dominișoară în toată regula, este foarte silitoare, la școală are note mari, și, mai nou, învață și limba coreeană ca să devină translator.

Daniela Gyorfi: „Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu”

Maria Tal este obișnuită, însă, și cu lumina reflectoarelor, căci a și prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, numită „Maria întreabă, adulții se confesează”. Mama ei, însă, nu și-ar prea dori o carieră în televiziune, cu atât mai puțin în muzică pentru ea.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu.

Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțin.

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, ne-a declarat sexy cântăreața.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 16 ani Sursa: Instagram
Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 16 ani Sursa: Instagram

Daniela Gyorfi a devenit mamă după 40 de ani

Daniela Gyorfi a fost una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care au devenit mame la o vârstă mai înantată, după 40 de ani. Artista a adus-o pe lume pe fiica ei, Maria, la vârsta de 42 de ani.

Ea și tatăl copilului ei, George Tal, nu sunt căsătoriți, deși sunt împreună de mai bine de 16 ani. Cântăreața și George Tal au planificat nunta, însă de fiecare dată planurile le-au fost date peste cap.

Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, a declarat, în trecut, Daniela Gyorfi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net