Elena Gheorghe, apariție HOT! Lecție de senzualitate și eleganță, cu un decolteu care a întors toate privirile

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe e mereu electrizantă, iar fiecare apariție a vedetei e una memorabilă. Mama a doi copii, așa cum deja ne-a obișnuit, apare mereu în fața admiratorilor ei cu ținute splendide, menite să îi evidențieze frumusețea. 

Artista face parte din rândul celebrităților care preferă eleganța și rafinitatea. Uite cum s-a fotografiat recent, pentru că fanii au fost în extaz!

Elena Gheorghe captează atenția internauților 

Recent, pe contul ei de Instagram - platforma prin intermediul căreia își ține fanii la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa, a postat recent câteva fotografii care au stârnit admirație. 

Cum se menține artista într-o formă de zile mari 

Frumusețea cu care ești înzestrată necesită îngrijire pe tot parcursul vieții, lucru de care vedeta este conștientă de faptul că există câteva trucuri de înfrumusețare de la care nu se abate. 

„Demachiere este nelipsită din ritualul meu de îngrijire din fiecare seară - îmi place apa micelară 5 în 1 pentru ten sensibil pentru că este blândă cu tenul meu, dar înlătură rapid chiar și machiajul rezistent pe care îl folosesc de obicei la concerte și evenimente speciale. Tenul rămâne catifelat și hidratat”, mărturisea ea pe rețelele de socializare. Și tot acolo, Elena Gheorghe e de părere că: „Atitudinea și rujul schimbă tot!”.

Elena Gheorghe: „Eram cam grăsunică”

Elena Gheorghe are grijă de corpul ei și nu se abate de la un stil de viață sănătos. Chiar dacă există momente în care acumulează câteva kilograme în plus, artista apelează la o dietă care este în totalitate preferata ei: o cură cu pepene, care durează aproape o lună. 

„Înghețata și pepenele sunt preferatele mele vara. Când eram mai mică am făcut o cură de pepene, aproape o lună a durat. Așa am reușit să slăbesc 8 kilograme. Eram cam grăsunică, aveam doar 16 ani, dar o foarte mare ambiție: să arăt bine”, ne mărturisea artista, astă vară, în exclusivitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net