Ce părere are Elena Gheorghe despre Adela Popescu: „Atunci am luat decizia să...”

Elena Gheorghe (37 de ani) și Adela Popescu (36 de ani) au mers pe drumuri separate după ce au cântat împreună, în urmă cu 20 de ani. Dar, cântăreața a mărturisit că încă țin legătura și a vorbit deschis despre relația sa cu Adela.

Elena Gheorghe, părere sinceră despre Adela Popescu / Foto: Instagram
Elena Gheorghe, părere sinceră despre Adela Popescu / Foto: Instagram

În urmă cu 20 de ani, Elena Gheorghe (37 de ani) și Adela Popescu (36 de ani) au participat la Festivalul de la Mamaia, unde au ajuns să își facă propria formație. Chiar dacă lucrurile nu au ieșit, într-un final, așa cum și-au dorit, se pare că cele două cântărețe încă păstrează legătura și chiar se întâlnesc des.

Elena Gheorghe: „Adela e un om...”

„Noi ne-am cunoscut în cadrul Festivalului de la Mamaia, concuram separat, de-abia apoi ne-am făcut o trupă, care se numea Viva. (…) În 2002, eu și Adela aveam în plan să lansăm un album de muzică pop-dance compus de Bobiță (Voltaj), numai că Dumnezeu avea planuri mai mari cu amândouă. (…) Adela e un om minunat și exagerat de normal la cap, un om care știe să se facă plăcut prin felul de a fi. Desigur, ținem legătura și acum, iar când ne întâlnim, râdem cu poftă de toate cele.

După un an în care n-am reușit să lansăm decât o piesă, pentru că Voltaj era pe super val și erau în turnee tot timpul, după ce m-au auzit cântând la Balul Bobocilor m-au contactat cei de la trupa Mandinga pentru a cânta cu ei. Atunci am luat decizia să fac acest pas, mai ales că era unul dintre puținele proiecte în care se cânta cu instrumente, totul live”,  , a povestit Elena Gheorghe pentru Viva.ro. 

Ulterior, după ce a părăsit trupa Mandinga, în care a fost membră în perioada 2002-2006, Elena și-a început cariera solo. La rândul său, Adela Popescu și-a început cariera ca actriță, dar a continuat o bună perioadă și cu muzica.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net