Cine a trădat-o pe Elena Gheorghe: „M-am simțit folosită!”

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Chiar și după 20 de ani de carieră, artista reușește să ajungă la sufletul a mii de oamnei. Recunoaște însă că parcurusl nu a fost deloc ușor și a venit cu momente dificile. De multe ori s-a simțit trădată, folosită și chiar au existat vedete care au avut derapaje șocante la adresa ei, dar pe care, în cele din urmă, le-a iertat. Iată anunțul făcut de cântăreață.

Elena Gheorghe a făcut anunțul. Cine a trădat-o
Elena Gheorghe a făcut anunțul. Cine a trădat-o

Elena Gheorghe a făcut anunțul. Cine a trădat-o

Elena Gheorghe a mărturisit că de-a lungul carierei a trecut și prin momente dificile. Aceasta a recunoscut că s-a simțit folosită de anumiți oameni, însă spune că nu trebuie să ne facem așteptări de la nimeni pentru că nu putem controla modul în care ceilalți aleg să acționeze. Singurul lucru asupra căruia avem control este reacția noastră la cele întâmplate. Totuși, vedeta declară că în această lume a industriei muzicale, în care toți se zbat să fie pe primul loc, există și prietenii sincere, conform unica.ro.

M-am simțit folosită. Dar totul venea din ceea ce gândeam eu despre fiecare experiență în parte, pentru că aveam acele așteptări. Aveam așteptarea ca, dacă eu fac ceva bun pentru cineva, să facă și acel cineva ceva bun pentru mine. Și nu e corect să ai așteptări, pentru că dezamăgirea va fi tot la tine. Da, există prietenii în industria muzicală, sunt oameni care pur și simplu au chimie.

Cred în oameni frumoși, cred în oameni reali, cred în oameni care pot face muzică faină împreună și care nu uită care este scopul nostru, al cântăreților. Scopul nostru, de fapt, este să dăruim iubire, să alinăm suflete, să facem lumea mai fericită și asta ar trebui să ne unească și mai tare”, a spus Elena Gheorghe.

Printre prieteniile frumoase pe care Elena le-a legat este și cea cu Adela Popescu, alături de crae va urca pe scenă pe data de 23 martie la concertul său aniversar. Puțini știu că la începuturile carierei, cele două au avut pentru scurt timp o formație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net