Ce tarif are Erika Isac pentru un concert. Cântăreața nu urcă pe scenă pe bani puțini

După lansarea piesei „Macarena”, prin care semnalează violența împotriva femeilor, Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a împărțit internetul în două. Deși este încă la început de drum în ceea ce privește cariera, artista are încasări destul de mari din pasiunea sa. Câți bani cere pentru un concert fosta concurentă de la „X Factor”.

Câți bani cere pentru un concert Erika Isac / foto: Instagram
Câți bani cere pentru un concert Erika Isac / foto: Instagram

A scos o melodie care a spulberat topurile muzicale și a împărțit România în două. Piesa „Macarena” a avut un impact atât de mare, încât a determinat cea mai mare casă de discuri din România și din Estul Europei, Global Records, să organizeze pentru ea prima conferință de presă dedicată unui artist. Erika Isac vorbește în piesă, într-un limbaj dur, despre violența și abuzurile împotriva femeilor.  

Cântăreața a ajuns deja un simbol în România, iar după succesul melodiei, a fost chemată să susțină concerte în toată țara. De asemenea, va avea un show incendiar, pe 13 septembrie, la Arenele Romane. Și totuși, ce sumă solicită fosta concurentă de la „X Factor” pentru a urca pe scenă. Suma nu este deloc una mică.

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un concert

Erika Isac cere aproximativ 8.000 de euro pentru un concert care are o durată de o oră și jumătate. Suma poate crește în funcție de distanță, potrivit cancan.ro. Astfel, dacă este cheamată să concerteze mai departe de București, transportul se plătește separat, în funcție de numărul de kilometri parcurși.

Erika Isac are 24 de ani și a absolvit cursurile Școlii Populare de Arte și Meserii Constanța, secția Canto -muzică ușoară, unde profesor i-a fost Theodor Rădulescu, dar și cursurile secției de actorie din cadrul aceleiași școli. A devenit cunoscută în 2015, pe când era doar o adolescentă, după participarea la „X Factor”. Ulterior, a mai participat la show-ul „The Four” (SUA) și reality show-ul de talente „One True Singer”.

S-a retras pentru ceva timp din atenția publicului, dar a revenit odată cu lansarea piesei „Macarena”. Cântăreața a ajuns deja un simbol în România și impactul ei a fost atât de puternic încât va fi implicată în curând în lansarea unei platforme pentru evitarea abuzurilor și situațiilor de risc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
banner Doina Teodoru png
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net