Monica Tatoiu dă de pământ cu piesa Macarena: „Femeile sunt vulgare. Nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite”

Monica Tatoiu, reacție tranșantă vizavi de versurile melodiei "Macarena", cele care fac referire la viol și abuzurile împotriva femeilor: „nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite". Monica Tatoiu nu se ferește niciodată să vorbească despre subiecte sensibile.

Monica Tatoiu Foto: Facebook
Monica Tatoiu Foto: Facebook

Monica Tatoiu, despre melodia Macarana 

Recent, cântăreața de trap Erika Isac, în vârstă de 23 de ani, a împărțit internetul în două cu piesa „Macarena”, o adaptare a hitului anilor ’90, în care folosește un limbaj explicit pentru a denunța discriminarea și violențele la care sunt supuse femeile. Despre acest subiect, Monica Tatoiu a făcut declarații: 

„Am văzut, mai nou, melodia aia Macarena, că femeile sunt agresate. 20% din bărbați sunt agresați de femei. Este procentul pe care l-am aflat din America. Niciodată să nu te combini la serviciu. Durează 6 luni, un an. După ce faci, te întâlnești cu ea pe coridor ... La bărbații însurați, eu am dat afară femeia. Eu am o problemă cu femeile care se cuplează cu bărbați însurați, cățelele astea.

Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite. De ce trebuie să arăți? Nu sunt de acord. Sunt vulgare, mergi pe stradă acum și le vezi. Ce faci în spatele ușilor închise, tu cu el, e ceva foarte intim. Pielea dezgolită mie nu-mi place. Granița e foarte subțire. Și eu am purtat mini, când s-a purtat. Purtam fustă scurtă, dar nu pe stradă. Când ne întâlneam, ne plimbam, după îmi săreau capsele de la fustă. Dacă arăți totul, ce mister mai ai?", a declarat Monica Tatoiu, în podcastul "Povești de film, cu Mara Bănică". 

Monica Tatoiu, căsătorită de 3 ori 

Monica Tatoiu a fost căsătorită de trei ori, iar cu ultimul soț este de peste 40 de ani. Femeia de afaceri a povestit cum a fost înșelată prima dată, dar recunoaște că și ea, la rândul ei, a fost amanta unui bărbat însurat. Monica Tatoiu își asumă deciziile luate în viață și le oferă adesea drept exemplu celor aflați în situații similare.

Monica Tatoiu a povestit că este o fire foarte romantică și în cazul ei este vorba mereu despre emoții. De asemenea, ea a precizat că l-a ales pe soțul ei, Victor, cu care este căsătorită din anul 1988, pentru că știe să facă bani, dar este priceput și la treburile gospodărești.

Cum a făcut avere Monica Tatoiu

Afacerista deține și acțiuni la bursa de la Stockholm. Monica Tatoiu a subliniat efortul depus pentru a-și construi averea, menționând un salariu anterior de 10.000 de euro. Ea a evidențiat, de asemenea, faptul că are o pensie de 12.000 de lei de la statul român. Banii sunt rezultați din contribuțiile fiscale corecte pe care le-a plătit întotdeauna, refuzând plata la negru.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat afacerista acum ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net