Monica Tatoiu, mesaj tăios. A șocat prin declarații: „Dacă ai celulită și ai pulpele mari, de ce îți pui fustă mini?"

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, a șocat cu declarațiile ei neconvenționale și directe referitoare la ipocrizie, desfrâu și societate. Vedeta și fostă afaceristă, cunoscută pentru transparența sa, a făcut aceste afirmații în cadrul unui podcast, arătând că nu se teme să-și exprime opiniile, indiferent de reacțiile pe care le-ar putea stârni.

Monica Tatoiu. / Foto: arhiva.
Monica Tatoiu. / Foto: arhiva.

Opinii despre societate și ipocrizie

Monica Tatoiu a abordat subiecte sensibile în timpul interviului oferit în cadrul podcastului „Tare de Tot” cu Viorel Grigoroiu, exprimându-și nemulțumirea față de nivelul de comunicare din societatea românească. Ea a afirmat că, în opinia ei, lipsa de comunicare și ipocrizia sunt probleme grave. Fosta afaceristă a fost directă în criticile aduse unor femei despre care spune că sunt desfrânate și ipocrite.

Un episod care a stârnit controverse

Monica Tatoiu a relatat un episod recent care a stârnit discuții aprinse. La o filmare, vedeta a observat o femeie cu celulită și pulpe mari care purta o fustă mini și tocuri. Ea nu a ezitat să adreseze întrebarea: "Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari, de ce îți pui fustă mini?". Această remarcă a fost percepută ca o critică dură, iar Tatoiu a subliniat că astfel de alegeri vestimentare alimentează așteptările nerealiste și normele estetice nesănătoase.

Ce a spus despre desfrâu și căsătorie

Fără să ezite să abordeze subiectul căsătoriei, Monica Tatoiu a explicat că, în viziunea ei, societatea românească nu încurajează comunicarea deschisă și sinceră. Ea a subliniat că desfrâul, conform propriilor sale opinii și interpretări ale textelor religioase, poate aduce sfârșitul și căsătoria este, în esență, o afacere, lucru pe care mulți nu îl înțeleg.

Secretul unui mariaj de durată

Cu o experiență personală de trei căsătorii, Monica Tatoiu a dezvăluit că secretul unui mariaj de durată constă în compromis și gestionarea provocărilor. Ea a subliniat că imaginea romantică a căsătoriei prezentată în serialele/filme nu reflectă realitatea. Vedeta a argumentat că societatea nu vrea să vadă oameni împreună, deoarece un individ singur poate fi mult mai ușor manipulat.

Cu aceste declarații directe și perspective neconvenționale, Monica Tatoiu continuă să fie una dintre personalitățile cele mai discutate și controversate din media românească. Opiniile ei asupra societății, ipocriziei și căsătoriei provoacă reacții diverse, punând sub lupă anumite norme și așteptări sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net