Și-a luat inima în dinți! Cum arată primii cozonaci făcuți de Monica Tatoiu! „M-am închinat la fiecare pas”

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu (66 ani) s-a întors marți în țară, revenind din vacanța exotică petrecută înainte de Paște la Saint-Leu, Reunion, insula ei preferată din Oceanul Indian, situată în sudul Africii. Aceasta va petrece Sărbătorile Pascale în București, prin urmare,  s-a pus pe treabă și a intrat în bucătărie, gătind fel și fel de preparate culinare, care mai de care mai gustoase.

Îi este dor de copilărie și de mama ei

Femeia de afaceri și-a luat inima în dinți și s-a ambiționat să facă primii cozonaci din viața ei, cu gândul la cea care i-a dat viață.

Când vrei să cinstești memoria unor oameni frumoși la suflet, încerci să faci ceva care pentru tine pare imposibil. Eu am făcut primii cozonaci din viața mea. M-am închinat la fiecare pas. Pentru Dica, mama. Nu știu cât mi-au reușit, dar am muncit toată ziua gândind la anii copilăriei de la Timișoara când mirosea a Paște în bucătărie și era speranță în mai bine. Acesta este modul meu de a o omagia pe mama. Încerc să îmi depășesc condiția de spălător de vase”, a postat Monica Tatoiu, dându-le și un pont gospodinelor.

Monica Tatoiu: „La cât costă ouăle, nu trebuie risipit nimic”

Din albușurile care i-au rămas după ce a făcut cozonacii,  Monica Tatoiu a fost practică și s-a gândit să mai facă un desert delicios: bezele cu alune de pădure, desert la care va adăuga cremă de ciocolată. 

Ce să faci cu albușurile rămase după lungul drum al cozonacilor către papilele  gustative? La cât costă ouăle, nu trebuie risipit nimic. Bezele cu alune de pădure. Mâine le adaug crema de ciocolată. Nu lipseau din pachetele de la Timișoara, alături de doboș și cremeș, cu care mama mă regala cu dragostea ei nemărginită”, a mai spus, nostalgică și mânată de dorul de mama ei, Monica Tatoiu.

Împătimită a vacanțelor exotice

Se știe că Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor exotice, în locuri neumblate și neaglomerate, la prețuri bune și mai ieftine decât în mod normal. Femeia de afaceri adoră să facă scufundări în locuri mirifice, dar și să se relaxeze pe plaje care mai de care mai frumoase. Atunci când pleacă într-o vacanță cu soțul ei, Monica Tatoiu stă chiar și câte 3-4 săptămâni, bucurându-se de toată frumusețea locului pe care îl vizitează și care o încarcă cu multă energie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net