Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, acolo unde a dezvăluit cele mai nebănuite și ascunse detalii din viața sa personală, care a fost una zbuciumată, așa cum recunoaște afacerista de una singură. Dintr-o nebunie de-a sa, Monica Tatoiu a ales să nască mai repede de termen, prin cezariană, mărturisind că acest lucru aproape a costat-o viața sa, dar și viața fiului ei, Victor. Iată declarațiile tulburătoare!

Monica Tatoiu, declarații tulburătoare din viața sa personală Foto: Captură Video
Monica Tatoiu, declarații tulburătoare din viața sa personală Foto: Captură Video

Monica Tatoiu a fost toată viața marcată de vestea potrivit căreia nu poate face copii, venită din partea medicilor, și consideră aducerea pe lume a fiului ei drept un miracol. Aceasta a expicat că s-a rugat mult pentru a rămâne însărcinată, deși doctorii i-au spus toată viața că nu are nicio șansă. Miracolul s-a întâmplat, însă dintr-o decizie pripită de moment, Monica Tatoiu era să piardă tot ce și-a dorit vreodată.

Monica Tatoiu susține că a rămas însărcinată printr-un miracol

Eu nu am fost gravidă decât o dată. Eu nu știu cum arată un prezervativ. N-am rămas gravidă niciodată. Și mi-au zis doctorii să mă obișnuiesc că nu pot să rămân gravidă. Eu nu pot să fac copii.

 L-am întâlnit pe Tatoiu și suntem de nedespărțit, nu m-am mai uitat la un bărbat de atunci. Vă dați seama?! Ce înseamnă rugăciunea. În Ajunul Crăciunului, la Sf. Iosif e o slujbă când se deschid cerurile. Și ce te rogi atunci se împlinește.”, a povestit femeia de afaceri, în cadrul emisunii anterior menționate. 

A vrut să nască înainte de termen, iar ea și fiul ei au fost la un pas de moarte

Cu toate acestea, Monica Tatoiu s-a grăbit să îl aducă pe fiul ei pe lume, iar acest lucru aproape că a costat-o viața, iar medicii i-au spus atunci că și fiul ei putea să moară. Acesta s-a născut cu un plămân care nu este în totalitate dezvoltat.

Eram tâmpită, eram idioată. Și l-am scos (înainte de termen n.r) și era să moară copilul. S-a născut cu un plămân care nu e.... Trebuia să se nască pe 15 aprilie, dar s-a născut pe 29 martie. Plămânul la băieți se dezvoltă în ultimul segment de sarcină.

Nu știam, că eu nu mai rămăsesem niciodată însărcinată. Și în momentul ăla mi-a zis (doctorul n.r) că dacă a mers o dată, o să mai rămân gravidă, dar copilul moare până mâine dimineață. Și eu era să mor la anestezie. Bărbatul meu a alergat după anestezistă, era să o omoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău.”, a dezvăluit în premieră Monica Tatoiu. 

Din fericire, un alt miracol s-a întâmplat în ziua respectivă, iar fiul Monicăi, Victor, și-a revenit. Afacerista a explicat că nici doctorii nu și-au putut explica cu exactitate cum s-a întâmplat acest lucru.

Citește și: Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gaze

A doua zi copilul nu mai avea nimic, și-a revenit. După două zile am ieșit din maternitate. Medicii au spus că a fost un miracol. Stăteam seara să ne luăm rămas-bun de la copil și dimineața copilul nu a mai avut nimic.”, a conchis ea, punând din nou întâmplarea pe seama ajutorului divin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net