Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, acolo unde a dezvăluit cele mai nebănuite și ascunse detalii din viața sa personală, care a fost una zbuciumată, așa cum recunoaște afacerista de una singură. Dintr-o nebunie de-a sa, Monica Tatoiu a ales să nască mai repede de termen, prin cezariană, mărturisind că acest lucru aproape a costat-o viața sa, dar și viața fiului ei, Victor. Iată declarațiile tulburătoare!

image
Monica Tatoiu, declarații tulburătoare din viața sa personală Foto: Captură Video

Monica Tatoiu a fost toată viața marcată de vestea potrivit căreia nu poate face copii, venită din partea medicilor, și consideră aducerea pe lume a fiului ei drept un miracol. Aceasta a expicat că s-a rugat mult pentru a rămâne însărcinată, deși doctorii i-au spus toată viața că nu are nicio șansă. Miracolul s-a întâmplat, însă dintr-o decizie pripită de moment, Monica Tatoiu era să piardă tot ce și-a dorit vreodată.

Monica Tatoiu susține că a rămas însărcinată printr-un miracol

Eu nu am fost gravidă decât o dată. Eu nu știu cum arată un prezervativ. N-am rămas gravidă niciodată. Și mi-au zis doctorii să mă obișnuiesc că nu pot să rămân gravidă. Eu nu pot să fac copii.

 L-am întâlnit pe Tatoiu și suntem de nedespărțit, nu m-am mai uitat la un bărbat de atunci. Vă dați seama?! Ce înseamnă rugăciunea. În Ajunul Crăciunului, la Sf. Iosif e o slujbă când se deschid cerurile. Și ce te rogi atunci se împlinește.”, a povestit femeia de afaceri, în cadrul emisunii anterior menționate. 

A vrut să nască înainte de termen, iar ea și fiul ei au fost la un pas de moarte

Cu toate acestea, Monica Tatoiu s-a grăbit să îl aducă pe fiul ei pe lume, iar acest lucru aproape că a costat-o viața, iar medicii i-au spus atunci că și fiul ei putea să moară. Acesta s-a născut cu un plămân care nu este în totalitate dezvoltat.

Eram tâmpită, eram idioată. Și l-am scos (înainte de termen n.r) și era să moară copilul. S-a născut cu un plămân care nu e.... Trebuia să se nască pe 15 aprilie, dar s-a născut pe 29 martie. Plămânul la băieți se dezvoltă în ultimul segment de sarcină.

Nu știam, că eu nu mai rămăsesem niciodată însărcinată. Și în momentul ăla mi-a zis (doctorul n.r) că dacă a mers o dată, o să mai rămân gravidă, dar copilul moare până mâine dimineață. Și eu era să mor la anestezie. Bărbatul meu a alergat după anestezistă, era să o omoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău.”, a dezvăluit în premieră Monica Tatoiu. 

Din fericire, un alt miracol s-a întâmplat în ziua respectivă, iar fiul Monicăi, Victor, și-a revenit. Afacerista a explicat că nici doctorii nu și-au putut explica cu exactitate cum s-a întâmplat acest lucru.

Citește și: Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gaze

A doua zi copilul nu mai avea nimic, și-a revenit. După două zile am ieșit din maternitate. Medicii au spus că a fost un miracol. Stăteam seara să ne luăm rămas-bun de la copil și dimineața copilul nu a mai avut nimic.”, a conchis ea, punând din nou întâmplarea pe seama ajutorului divin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
Alessia Raiciu 3 webp
laura cosoi
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg