Unde vrea Monica Tatoiu să-i fie împrăștiată cenușa?

Monica Tatoiu s-a îndrăgostit de Guadeloupe, locul unde îşi petrecere vacanţa de mai bine 16 ani. Deși are doar 65 de ani, femeia de afaceri s-a gândit și la ultimele clipe din viață. Vrea să-i fie împrăștiată cenușa chair în locul unde trăit cel mai frumoase clipe ale vieții sale, Guadeloupe.

Monica Tatoiu cheltuie toți banii pe vacanțe exotice Sursa: Facebook
Monica Tatoiu cheltuie toți banii pe vacanțe exotice Sursa: Facebook

S-a retras la pensie și de atunci colindă lumea în lung și-n lat. Monica Tatoiu și soțul ei rar sunt de găsit pe acasă în ultimii ani. Cei doi bifează călătorie după călătorie și mai există puține destinații de vacanță în lume pe care nu l-au vizitat.

De 16 ani însă, femeia de afaceri are un loc pe care îl vizitează în fiecare an. S-a îndrăgostit, pur și simplu, de Saint Francois de Guadeloupe, paradisul exotic din Franța, locul unde a mărturisit că vrea să-i fie împrăștiată cenușa după moarte!

„Sunt îndrăgostită de Guadeloupe"

Sunt îndrăgostită de Guadeloupe. Acolo o să-mi împștie mie cenușa. De acolo e și primărița noastră de la sectorul 1. Plec mereu acolo cu Tatoiu, dar deja m-am plictisit doar eu cu el. Acolo când merg eu îngraș. Au o mâncare demențială, e spicy (nr. iute), peștele e proaspăt. Caracatiță nu mănânc. Este cel mai deștept animal marin. De când am aflat asta eu nu mai pun gura pe caracatiță, a dezvăluit Monica Tatoiu, la Antena 3.

Monica Tatoiu pleacă foarte des în vacanţe exotice. Numai în anul 2020, femeia de afaceri a ajuns să viziteze peste 120 de oraşe. 

"Avionul costă în jur de 600-700 euro. Merg cu economy și când pot mă upgradez cu mile. Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună. Mașina închiriată, 15 euro/zi prin carhire, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant. Nu mergem în stațiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori”, a spus Monica Tatoiu, potrivit ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net