Monica Tatoiu, la munte cu fiul ei: “Cred că infectarea vine de la petrecerile de cocalari, nu de la schiori”

Ultima actualizare:

    Monica Tatoiu a petrecut câteva zile la Sinaia, împreună cu fiul eifoto: arhiva personală/Facebook
Monica Tatoiu a petrecut câteva zile la Sinaia, împreună cu fiul eifoto: arhiva personală/Facebook

După ce s-a întors dintr-o lungă vacanță în Caraibe, Monica Tatoiu a optat și pentru câteva zile la Sinaia, în compania fiului ei.

La 64 de ani pe care îi poartă cu mândrie, Monica Tatoiu se înțelege de minune cu fiul ei, Victor, în vârstă de 25 de ani. Celebra femeie de afaceri și-a petrecut weekend-ul la munte,  în compania fiului ei și s-a declarat încântată de această alegere.

În plus, vedeta a mărturisit că în scurta sa escapadă a observat că toată lumea respectă regulile de distanțare socială și e de părere că infectarea cu noul coronavirus vine mai mult de la nerespectarea acestora, de la petreceri și oamenii care nu cred în acest lucru, decât de la schiori sau de la cei care merg să se relaxeze în vârful muntelui!

“După 20 de ani, din nou la Sinaia. Pe un vânt și o ceață de zile mari. De regulă mi-e frică, cu dioptriile mele. A fost una dintre cele mai frumoase zile din lunile care au trecut. Cu fiul meu, și vremea proastă se transformă în paradis. Toate lumea purta mască, era distanțare. Cred că infectarea vine de la petrecerile de cocalari, nu de la schiori. Mai cercetați, esențialilor!”, a notat Monica Tatoiu pe pagina personală de Facebook.

Monica Tatoiu are o relație foarte apropiată cu fiul ei, Victor, care lucrează în străinătate. Vedeta a afirmat într-un interviu că fiul ei este mai înțelept decât ea.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net