Monica Tatoiu, sfaturi sexuale la bătrânețe! Cum poți să ajungi la „orgasm intelectual”

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu este deja cunoscută pentru gusturile sale rafinate și pentru răspunsurile sale spumoase. Dezinvoltă, dar cu mult bun-simț, vedeta a oferit la emisiunea Fiță cu Adiță o serie de sfaturi și a vorbit deschis despre subiecte încinse.

Monica Tatoiu, sfaturi sexuale la bătrânețe!
Monica Tatoiu, sfaturi sexuale la bătrânețe!

Invitată specială a lui Adiță, Monica Tatoiu n-a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebată cum este sexul la bătrânețe. În vârstă de 66 de ani, vedeta a dat un răspuns cât se poate de captivant.

„Oamenii în momentul în care îmbătrânesc, dacă se educă și dacă se depășesc, sexul ală din tinerețe se duce de aici (n.r. indică zona creierului), pentru că se spune că creierul omului îl folosești cel mai mult la 60 de ani. (...) Sexualitatea e tot o formă de comunicare. La 60 de ani este o comunicare dincolo de cuvinte.

Mircea Eliade descrie asta foarte bine în Maitreyi. Când el este cu ea, deci doar atingând-o, atingându-i mâna, ajung la o plăcere sexuală care nu poate fi definită prin orgasm. Deci, orgasmul poate să fie și intelectual, dar ca să ajungi la orgasm intelectual trebuie să fii educat.

Și nu-ți trebuie să tragi pe nas ca să ajungi la orgasm intelectual. Îți trebuie să mai citești și o carte din când în când”, a precizat Monica Tatoiu în cel mai recent episod al emisiunii Fiță cu Adiță.

Monica Tatoiu: „Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața”

Plină de înțelepciune, Monica Tatoiu nu s-a ferit de niciuna din întrebările puse de Adiță. În timpul emisiunii, vedeta a oferit și sfaturi pentru ca femeile să nu se amețească, deoarece consideră că acesta este un lucru „oribil” pentru reprezentantele sexului frumos.

„În tinerețe m-am îmbătat și eu pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine că amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile ale din studenție erau nebune.

Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă care mi-a spus: Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple.(...) Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. 

Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. 

 Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața", a mărturisit Monica Tatoiu în emisiune Fiță cu Adiță.

Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei, Victor, de aproape 40 de ani. Devenită doctor în matematică după ce a urmat cursurile Universității din Iași, Monica Tatoiu continuă să fie o prezență savuroasă în platourile emisiunilor TV. Pe 21 iunie, vedeta a împlinit vârsta de 66 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net