Imagini de senzație cu Monica Tatoiu în costum de baie! A împlinit 66 de ani

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani pe 21 iunie, iar frumoasa aniversare a prins-o emoționată, într-o vacanță petrecută în Franța, alături de soțul său, Victor Tatoiu, cu care este căsătorită de mai bine de 30 de ani.

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani!
Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani!

Ca doi îndrăgostiți cum sunt și astăzi aproape ca în prima zi în care s-au cunoscut, faimoasa femeie de afaceri și soțul ei au petrecut romantic, într-un peisaj de poveste, după cum a povestit pentru Click!

Monica Tatoiu e pasionată de călătorii și cele mai dragi amintiri le are din vacanțele petrecute prin toată lumea. În ultimii ani și-a făcut un obicei din a-și petrece ziua de naștere în Franța.

Iată și: Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gazeVedete românești

Monica Tatoiu, zi de naștere cu peripeții

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina”, ne-a spus doamna Tatoiu.

„Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana. Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă.

Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț. De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni!!!! Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea? Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi.”, a povestit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Click!, cu umorul caracteristic.

Mai citește și: Suma astronomică pe care trebuie să o plătească Monica Tatoiu pentru gaze și curent

Tot de ziua ei, Monica Tatoiu a mărturisit că își dorește să fie sănătoasă și să călătorească atâta cât o vor ține picioarele.

„Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…”, a spus celebra femeie de afaceri în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ce a spus și despre: Unde vrea Monica Tatoiu să-i fie împrăștiată cenușa?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net