Monica Tatoiu, amenințată de un fost iubit: «A venit și mi-a pus cuțitul la gât»

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu a vorbit, fără inhibiții, în cadrul emisiunii „În oglindă”, despre viața sa personală, dezvăluind și detalii picante din intimitate. Afacerista și-a expus și viața sexuală, dar și relațiie amoroase pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu diverși parteneri.

Monica Tatoiu, amenințată cu cuțitul de un fost iubit Foto: Arhivă
Monica Tatoiu, amenințată cu cuțitul de un fost iubit Foto: Arhivă

Prin relatările sale s-a strecurat și o poveste demnă de filmele de acțiune, atunci când un fost partener de-al său a amenințat-o pe aceasta cu moartea, după ce l-a anunțat că are de gând să îl părăsească. Monica Tatoiu nu a dezvăluit numele bărbatului misterios, însă a explicat că el a fost prima ei iubire, la care s-a întors întotdeauna, după fiecare relație eșuată prin care a trecut.

Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de un fost iubit

La un moment dat însă, afacerista și-a dat seama că ei nu se potrivesc, deoarece îl considera pe partenerul ei inferior, din mai multe puncte de vedere, printre care și cel financiar. „Eu sunt pasională, prima iubire nu se uită, chiar dacă nu e cu finalizare. Nu era capabil să facă bani, eu eram cheltuitoare dintotdeauna. Am zis că e slab, că nu e de mine, că o să îl umilesc.”, a povestit ea.

Bărbatul nu a primit însă prea bine decizia de despărțire și a decis să recurgă la un gest extrem. „Mi-a zis: «Dacă nu rămâi cu mine, te omor!» A venit și mi-a pus cuțitul la gât și a spus: «Ori cu mine, ori murim împreună». Eu am început să râd cu cuțitul la gât. Și eu nebună... Și am început să îl fac în toate felurile.”, a povestit Monica Tatoiu, care se pare că nu a luat evenimentul traumatizant deloc în serios.

Monica și Victor Tatoiu Foto: Arhivă personală
Monica și Victor Tatoiu Foto: Arhivă personală

Ce spune despre actualul soț, Victor Tatoiu

Ulterior, femeia de afaceri a povestit că s-a rugat să apară în viața ei bărbatul potrivit pentru ea, pe care să îl vadă drept egalul ei, iar la scurt timp la cunoscut pe Victor Tatoiu, actualul ei soț.

Tot ceea ce este omenesc posibil am făcut la viața mea (..) până l-am întâlnit pe Victor acum 39 de ani și gata. (..) Ca să vezi ce înseamnă...”, a declarat Monica Tatoiu, care a dezvăluit că actualul ei partener seamănă foarte mult cu tatăl ei, confirmând teoriile freudiene, încă o dată.

Citește și: Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Prima căsnicie a Monicăi Tatoiu a venit în urma unui pariu cu tatăl ei

Înainte de căsnicia cu Victor Tatoiu însă, Monica a ajuns la altar cu Radu Stoenescu, dezvăluind că întregul mariaj a venit în urma unui pariu cu tatăl ei, care îi spunea că nu va ajunge să fie soție niciodată, din cauza personalității sale.

Tata era disperat. Eu duc la alcool mai mult decât duce un bărbat. Am băgat bărbați sub masă. Tata a zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată în ritmul ăsta. De asta nu pot să fac politică, dacă află cineva tot ce am făcut...

Eu am două mâini stângi în bucătărie și mi-a spus: „Trebuie să faci ceva, că nici nu o să te măriți, nu te ia nimeni că ești nebună. Fă matematică. O să rămâi, probabil, fată bâtrână. Eram o pacoste, și acum sunt...dar din alt punct de vedere.

Și am făcut pariu că în trei luni mă ia de nevastă (Radu Stoenescu n.r) Eu sunt diabolică. (..) Când mă pornesc, mă duc până la capăt. Și l-am convins și m-am căsătorit. Făcusem în iunie de ziua mea pariul cu tata.(..) Despre nuntă s-a vorbit trei luni, despre divorț s-a vorbit doi ani.”, a mai dezvăluit afacerista.

Primul soț al Monicăi Tatoiu a vrut să își omoare copilul

Mărturiile spectaculoase nu s-au terminat aici, însă. Monica a dezvăluit că primul ei soț a vrut să își omoare copilul, rezultat din căsnicia care a urmat după ce ei doi au divorțat.

Radu a fost un om excepțional. Poate și relația cu mine l-a dat peste cap. S-a căsătorit după aceea, a avut și un copil și la un moment dat a avut un derapaj și a încercat să își omoare copilul.”, a mai dezvăluit femeia de afaceri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net