Monica Tatoiu, decizie radicală după ce o româncă a fost omorâtă de rechin în Egipt

Monica Tatoiu este o împătimită a călătoriilor, motiv pentru care deseori pleacă în diferite vacanțe. Vara aceasta, ar fi trebuit să meargă în Egipt și, deși nu ar fi fost prima oară, a ales să își anuleze vacanța. Vestea că două femei au fost ucise de rechini, printre care și o româncă, o sperie. Ce altceva a determinat-o să ia decizia neașteptată?

stanga
dreapta
Monica Tatoiu
monica tatoiu
monica tatoiu FOTO Facebook
Monica Tatoiu
2 monica tatoiu cancer jpg jpeg
tatoiu monica 2 JPG
monica tatoiu 5 JPG
monica tatoiu casa7 jpg
monica tatoiu JPG
monica tatoiu iubire jpeg

Amintim faptul că, în urmă cu doar câteva zile, o româncă a fost atacată de un rechin. După ce a fost dată dispărută, oamenii legii au găsit-o fără suflare. Mai multe detalii despre tragedie, AICI. Auzind veștile, Monica Tatoiu a declarat că a decis să își anuleze vacanța din Egipt. Totodată, a avut o premoniție chiar înainte să afle ce s-a întâmplat, făcând referire la o experiență pe care a trăit-o în urmă cu mai mulți ani.

Nu rata: Monica Tatoiu: «Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean». Cum a îmbătat-o tatăl ei

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. Unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge.

Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a transmis Monica Tatoiu, la România TV.

Monica Tatoiu și-a anulat vacanța din Egipt! Ce îi sfătuiește pe turiști

Totodată, Monica Tatoiu a hotărât să anuleze această vacanță și datorită atacurilor teroriste al căror număr a crescut în ultimii ani: „Eu in Egipt m-as teme mai mult de viitoare atacuri teroriste unde pot muri şi o suta de oameni”.

Vezi și: Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Dat fiind faptul că a reușit să viziteze numeroase locuri, având în vedere că este pasionată de călătorii, Monica Tatoiu a împărtășit, în cadrul aceleiași intervenții televizate, câteva dintre experiențele sale. Vedeta i-a sfătuit pe turiști să nu intre singuri în apă, mai ales în zone necunoscute și a expus posibilele pericole.

„Trecutul nu poate fi schimbat. Ce ii rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată nu intri in apa singur in zone necunoscute. Poți sa faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, in Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai precizat Monica Tatoiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg