Monica Tatoiu: «Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean». Cum a îmbătat-o tatăl ei

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe platforma YouTube, Monica Tatoiu a vorbit în mod deschis despre viața sa personală, dezvăluind și cum au arătat copilăria și adolescența sa.

monica tatoiu
Monica Tatoiu, dezvăluiri incredibile despre copilăria și adolescența sa Foto: Arhivă

Deși mulți și-ar fi închipuit că a crescut în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că nu avea acces nici măcar la baie, în copilăria sa, făcându-și igiena intimă la lighean!

Monica Tatoiu a făcut baie la lighean până la vârsta de 17 ani

Până la 17 ani eu nu am făcut baie, decât în lighean. (..) Aveam o cameră cu trei paturi, cu un pian și o bibliotecă. Tata dormea în camera de serviciu. Wc-ul era comun, iar la baie nu aveam acces pentru că aveam vecini de apartament, o familie de evrei.

Mama îmi făcea baie în lighean, în bucătărie. (..) La 17 ani mi-am făcut prima baie într-o cadă.”, a dezvăluit femeia de afaceri, care acum locuiește într-un „conac” de lux în centrul Bucureștiului, care are 9 dormitoare și cu siguranță nu duce lipsă nici de băi.

Deși nu a copilărit în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că s-a simțit foarte iubită în familia sa, mama ei fiind extrem de religioasă și insuflându-i cumva și ei aceste taine. Cu tatăl ei a întâmpinat câteva probleme, de-a lungul anilor: deși aveau o relație bună, cei doi erau mereu în contre.

Monica Tatoiu, despre pierderea virginității

Cea care era alintată „Mona” de părinți a explicat că tatăl ei era destul de misogin și adesea îi spunea că va rămâne fată mare, nemăritată. Tânăra Monica i-a luat-o însă înainte și a decis să își înceapă viața sexuală la 17 ani, spre disperarea părinților ei.

Eram clasa a 12-a, descoperisem băieții. Și când am început clasa a 12-a am hotărât că virginitatea mă împiedică hormonal. Mama, care era cu Dumnezeu zicea: «Vai de mine, cum să ai relații sexuale înainte să te căsătorești, să treci pe la biserică?!»

Și eu m-am dus, mi-am rezolvat problema. Când am venit acasă, ai mei n-au vorbit vrei trei luni de zile.(..) Când descoperi viața sexuală la 17 ani..Era mai mișto decât e acum. Dacă nu știi, ca părinte, să gestionezi chestiile astea, riști să îți pierzi copilul. Mama era disperată, a început să plângă.”, a dezvăluit fără rețineri, Monica Tatoiu, cunoscută pentru dezinvoltura sa, de altfel.

Citește și: Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Tatăl Monicăi Tatoiu a îmbătat-o pe aceasta

Era misogin. Credea ca fetele sunt proaste, că sunt pentru cratiță.”, a spus afacerista și despre tatăl ei. Ulterior însă, acesta a văzut că fiica lui „are cap” pentru matematică și că rezultatele ei erau peste așteptări, așadar și-a schimbat păerea despre ea.

Monica și-a propus să intre prima la facultate, însă atunci când la examenul scris nu a obținut o notă fruntașă, a zis că renunță de tot și nu mai merge nici la examenul oral, urmând să stea pe bară un an.

Tatăl ei nu a acceptat situația, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că acesta a îmbătat-o și a convins-o să se ducă să dea și proba orală, la care a luat 10. Afacerista a mai dezvăluit că ajuns în București după ce a fost „izgonită” de acasă de părintele ei, după ce a fugit cu un fost iubit și l-a anunțat că divorțează de primul ei soț, Radu Stoenescu, care o și înșelase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg