Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu. A rupt tăcerea și a recunoscut: „După modelul franțuzesc”

Monica Tatoiu (67 de ani) este o prezență foarte îndrăgită în showbizul românesc datorită sincerității debordante și a modului de a spune lucrurilor pe nume. Nu ezită să vorbească despre subiecte ce pentru mulți ar putea părea tabu și își exprimă cu multă asumare fiecare opinie. Femeia de afaceri împărtășește, de câte ori are ocazia, secrete sau picanterii din viața sa fără ocolișuri. Iată că de-a lungul timpului, aceasta a dezvăluit în nenumărate rânduri cât de mult alcool consumă, de fapt.

Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu
Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu

Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu apreciază în mod deosebit băuturile fine și spune că nu se dă în vât după ceea ce consumă în general tineretul. Iată că femeia de afaceri îndrăgește vinurile și are reguli clare în ceea ce privește consumul lor. Așadar, în familia Tatoiu se consumă zilnic vin, la ore aproape exacte.

„După modelul franțuzesc, nu există masă fără vinul potrivit, masa de prânz, masa de seară... Și eu și soțul meu suntem „retierd”, la pensie, și atunci ne permitem, voi nu vă permiteți.”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.

Mai mult, în cadrul unei emisiunii, fosta profesoară de matematică a mărturisit că pentru ea vinul nu intră la categoria alcool și că este o băutură esențial de consumat, mai ales de către femeile aflate la menopauză, având multe beneficii.

Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară. Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat. Eu nu consider că vinul este alcool, doar dacă sunt în situația de a mă urca la volan. Este obligatoriu la femeile trecute la menopauză (n.r. să bea în fiecare seară un pahar de vin). Dar vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu minim un pahar în fiecare seară, pentru reglarea circulației sângelui și prevenirea maladiilor care țin de inimă ”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu.

Cum a îmbătat-o tatăl său

Iată că nu au lipsit nici experiențele ieșite din comun atunci când vine vorba de alcool. Vedeta a povestit că însuși tatăl ei a îmbătat-o. „Era misogin. Credea ca fetele sunt proaste, că sunt pentru cratiță.”, a spus afacerista și despre tatăl ei. Ulterior însă, acesta a văzut că fiica lui „are cap” pentru matematică și că rezultatele ei erau peste așteptări, așadar și-a schimbat păerea despre ea.

Monica și-a propus să intre prima la facultate, însă atunci când la examenul scris nu a obținut o notă fruntașă, a zis că renunță de tot și nu mai merge nici la examenul oral, urmând să stea pe bară un an. Tatăl ei nu a acceptat situația, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că acesta a îmbătat-o și a convins-o să se ducă să dea și proba orală, la care a luat 10. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net