Ritualul de Revelion de la care Monica Tatoiu nu se abate niciodată. La ce trucuri apelează pentru a avea noroc în noul an: „Chilotul roşu să fie nou, ca să nu fie decolorat”

Ultima actualizare:

Cu toții avem diferite obiceiuri despre care credem că ne pot aduce noroc, iar pentru Monica Tatoiu, noaptea de Revelion vine cu un obicei care speră să îi aducă noroc în bani și la dragoste! Milionara poartă chiloți roșii!

Monica Tatoiu nu se abate de la acest ritual de Revelion
Monica Tatoiu nu se abate de la acest ritual de Revelion

Există nenumărate tradiții și superstiții legate de ultimele zile din an, iar unele dintre ele sunt destul de surprinzătoare. Iar pentru a avea un nou an plin de noroc, atât în dragoste, cât și la bani, Monica Tatoiu urmează cu strictețe un obicei la care nu mulți români s-ar fi așteptat!

Milionara are grijă să poarte chiloți roșii, noi! Iar nici soțul acesteia nu ratează acest obicei, potrivit celor de la adevarul.ro!

„Ritualul de Revelion este cu chiloţi. Eu şi soţul meu nu suntem niciodată acasă de Revelion. Eram pe pârtii când eram mai verzi, acum suntem mai portocalii. Chilotul roşu să fie nou, ca să nu fie decolorat. În chilotul ăla se pune dolar, euro. Se pune acolo unde este esenţa vieţii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit sursei citate.

Tradiția de la care Monica Tatoiu nu se abate în niciun an

Potrivit psihologilor, pe lângă tradițiile deja obișnuite de Revelion, este la fel de important să pășim în noul an împăcați cu noi înșine. Experții ne sfătuiesc să ne setăm obiective realiste și să nu ne lăsăm norocul la voia întâmplării. Trebuie să vedem ce am reușit să facem din ce ne-am propus inițial, iar dacă ne bazăm doar pe superstiții, putem fi dezamăgiți.

„Faptul că purtăm roșu în noaptea de Revelion, că mâncăm struguri sau alte lucruri de genul acesta nu schimbă cu nimic viitorul. Este important ca, la trecerea dintre ani, să fim împăcați cu noi înșine, să tragem linie și să vedem câte dintre obiectivele propuse au fost duse la bun sfârșit.

Totodată, trebuie să ne setăm obiective realiste pentru noul an și să încercăm, pe cât posibil, să le îndeplinim. Nu este bine să ne lăsăm la voia întâmplării, în mâna norocului. Dacă ne bazăm pe superstiții, este posibil să avem parte de un an dezamăgitor”, a explicat psihologul  clinician Andreea Coman, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net