Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu. „Eu dorm liniștită, nu am făcut șmecherii"

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu a declarat că încasează, lunar, de la stat, 22.000 de lei, bani pentru care a muncit din greu în tinerețea ei. Femeia spune că nu a păcălit niciodată statul și nu a furat ca să ajungă milionară. Declară, însă că toată această carieră a costat-o scump. Și-a neglijat fiul și a pierdut momente importante din copilăria lui.

Monica Tatoiu a declarat câți bani primește de la stat Foto: arhivă Click!
Monica Tatoiu a declarat câți bani primește de la stat Foto: arhivă Click!

Ce pensie are Monica Tatoiu 

Monica Tatoiu are o pensie de 22.000 de lei. Aceasta a declarat că pentru a avea o astfel de pensie și-a neglijat copilul. Aceasta a povestit că fiul ei a crescut și cu șoferii și cu femeia de serviciu. De altfel, ea a spus că și-a plătit mereu toate taxele și impozitele. Monica Tatoiu a spus că nu a făcut nicio „măgărie”.

„Da. Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu șoferul, cu cei doi șoferi ai mei, și cu femeia de serviciu și-mi reproșează. Multe din defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp să mă ocup de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar am o pensie de 22 (n.r de mii de lei), deci pe lângă banii mei.

N-am bani afară, toți banii mei sunt în România, deci eu dorm liniștită noaptea, n-am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele, de asta am 22 de mii de lei pensia, pe contributivitate. N-am făcut nicio măgărie pentru că sunt foarte deșteaptă și modestă”, spunea aceasta, scrie capital.ro.

Monica Tatoiu are un fiu de 29 de ani

Femeia de afaceri este căsătorită cu Victor Tatoiu de mai bine de 34 de ani și au împreună un fiu de 29 de ani, pe nume Victor. În timp ce a obținut un succes profesional semnificativ, viața ei personală a avut parte de provocări. Înainte de actuala căsătorie, ea a trecut prin două divorțuri, ambele atribuite unor probleme de infidelitate.

Cât câștiga Monica Tatoiu, pe lună

Monica Tatoiu câștiga chiar și 40.000 de euro pe lună, dar muncea până la epuziare. „Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a încheiat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net