Sișu Tudor o face praf pe Erika Isac! Ce a putut să zică despre ea?„Abia leagă două cuvinte!”

Sișu Tudor (46 de ani), componentul trupei „La Familia”, a pornit, mai nou, un război împotriva Erikăi Isac, interpreta controversatei piese „Macarena”. Rapperul a atacat-o dur pe solistă, pe rețelele de socializare.

Erika Isac este constănțeanca de doar 24 de ani care a spulberat topurile muzicale de la noi cu melodia manifest „Macarena”.

Tânăra de 24 de ani vorbește în „Macarena”, o versiune adaptată a melodiei care a făcut furori în anii 90, într-un limbaj dur, despre violența și abuzurile împotriva femeilor.

Piesa, care a devenit, rapid, numărul 1 în trending pe YouTube, a împărțit România în două. Cele mai multe reacții negative au venit în special din rândul bărbaților, care i-au reproșat trapper-iței că „înjură” sau că „vorbește urât”.

Sișu Tudor: „Calmați-vă că femeia abia leagă două cuvinte”

Rapperul Sișu Tudor a comentat și el acid, în aceeași notă de dezaprobare și dispreț, la adresa Erikăi Isac. 

 „Am înțeles chestiunea cu Macarena și e ok. Acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștiți-vă, că abia leagă două cuvinte. 

O să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor....ne vedem în tranșee. Practic, vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, a scris Tudor Sișu, pe Facebook. 

Rapperul consideră că activismul promovat în versurile piesei „Macarena” este total nepotrivit.

Sișu Tudor:  „Este vorba de activism foarte forțat

 „Problema cu activismul care este pus și împins tot mai în față mi s-a părut nelalocul ei și am făcut o remarcă. Nu are legătură cu chestia asta de bărbați-femei. 

Este vorba de activism foarte forțat, care pe mine ca și ascultător m-a deranjat și am postat pe pagina mea de Facebook. Avem dreptul să ne spunem părerea despre lucruri, acum nu. 

Nu stau să judec calitatea muzicii, a nemuzicii, că pare bine ce face, sună bine, nu am spus nu. A fost vorba de atitudine. Noi, bărbații și femeile, avem roluri diferite în cadrul societății noastre, că există excepții întotdeauna, în toate lucrurile există, de aceea se numesc lucruri excepționale. Dacă transformi excepția într-o regulă, atunci devin lucruri regulare, înțelegi? 

Faptul că există în lume o femeie foarte puternică, care poate ridica 200 de kilograme și să meargă cu ele, nu înseamnă că toate femeile pot face treaba asta. E o chestie excepțională și este foarte bine. Pentru că excepțiile întăresc regulile în general”, a mai spus Sișu Tudor, la Antena Stars.

Piesa „Macarena”, compusă și cântată de Erika Isac, ocupă primul loc în trending pe YouTube.

Înainte să dea lovitura cu „Macarena”, Erika trecuse aproape neobservată, cu aparițiile sale de pe scena emisiunii „X Factor” și „One True Singer”, în ciuda faptului că Ștefan Bănică sau Delia îi apreciaseră calitățile muzicale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net