Tragedie în lumea medicală din România! Ștefan Veliceasa s-a stins din viață la doar 41 de ani

Sistemul medical din țara noastră este în doliu! Doctorul Ștefan Veliceasa, în vârstă de numai 41 de ani, s-a stins din viață subit, după ce a suferit un AVC în timp ce se afla la volan.  

Medicul de familie a murit la 41 de ani / foto: Facebook
Medicul de familie a murit la 41 de ani / foto: Facebook

Ștefan Veliceasa a fost unul dintre cei mai apreciați medici de familie din România, iar în timpul pandemiei de COVID-19, el s-a făcut remarcat pentru contribuția avută în lupta împotriva virusului care a ținut în loc întreaga lume. Medicul de la Clinica Sfânta Maria era extrem de îndrăgit de către pacienții săi, datorită atenției pe care o acorda tuturor celor care ajungeau în cabinetul lui.

Acum, lumea medicală din țara noastră a primit cu tristețe vestea decesului doctorului Ștefan Veliceasa. În vârstă de numai 41 de ani, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral (AVC), în timp ce se afla la volan.

Doliu în lumea medicală din România

Atât pacientă cât și prietenă a medicului Ștefan Veliceasa, Ramona Lăzuran a vorbit despre moartea acestuia.

„Am înțeles că sâmbătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui.

Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu. A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

„Ca prieten Ștefan era un om extraordinar, un om care niciodată nu se gândea la el, ci la ceilalți, la noi cei care eram pacienții lui (...) Sunt efectiv dată peste cap de vestea morții lui Ștefan. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Avea un corp atletic, ducea o viață sănătoasă, făcea sport, din toate punctele de vedere era un om perfect”, a mai precizat aceasta, într-o intervenție la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
charlote russ copii cap video jpg
tara berry guinness world records jpg
protest sani goi madrid profimedia (2) jpg
290028763 5334054453283651 3491975795544008972 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net