Tragedie în lumea medicală din România! Ștefan Veliceasa s-a stins din viață la doar 41 de ani

Sistemul medical din țara noastră este în doliu! Doctorul Ștefan Veliceasa, în vârstă de numai 41 de ani, s-a stins din viață subit, după ce a suferit un AVC în timp ce se afla la volan.  

Medicul de familie a murit la 41 de ani / foto: Facebook
Medicul de familie a murit la 41 de ani / foto: Facebook

Ștefan Veliceasa a fost unul dintre cei mai apreciați medici de familie din România, iar în timpul pandemiei de COVID-19, el s-a făcut remarcat pentru contribuția avută în lupta împotriva virusului care a ținut în loc întreaga lume. Medicul de la Clinica Sfânta Maria era extrem de îndrăgit de către pacienții săi, datorită atenției pe care o acorda tuturor celor care ajungeau în cabinetul lui.

Acum, lumea medicală din țara noastră a primit cu tristețe vestea decesului doctorului Ștefan Veliceasa. În vârstă de numai 41 de ani, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral (AVC), în timp ce se afla la volan.

Doliu în lumea medicală din România

Atât pacientă cât și prietenă a medicului Ștefan Veliceasa, Ramona Lăzuran a vorbit despre moartea acestuia.

„Am înțeles că sâmbătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui.

Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu. A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

„Ca prieten Ștefan era un om extraordinar, un om care niciodată nu se gândea la el, ci la ceilalți, la noi cei care eram pacienții lui (...) Sunt efectiv dată peste cap de vestea morții lui Ștefan. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Avea un corp atletic, ducea o viață sănătoasă, făcea sport, din toate punctele de vedere era un om perfect”, a mai precizat aceasta, într-o intervenție la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net