Nea Marin nu-și mai vede capul de treabă. Este implicat în multe proiecte și are surprize pentru fani: „Voi începe în scurt timp..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nea Marin (66 de ani) sau Marin Barbu, după numele său din buletin, are o agendă încărcată, în perioada care urmează, deoarece vedeta Antenei 1 ne-a dezvăluit că au început deja filmările pentru „Splash! Vedete la apă”. Peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, au acceptat provocarea de a sări de pe platformele de 3,5,7, dar și zece metri. Contactat de Click!, Nea Mărin ne-a spus mai multe despre această perioadă aglomerată.

Surpriza pentru fanii lui Nea Marin este că, în curând, va începe filmările emisiunii„Poftiți pe la noi!”, un show îndrăgit de telespectatori.

„Am foarte multe evenimente private. Începând cu 1 ianuarie, am devenit ambasadorul unei firme de băuturi și merg cu caravana prin toată România. Totodată, voi începe, în scurt timp, filmările pentru un nou sezon „Poftiți pe la noi!”, iar acum suntem în plină desfăşurare cu cel mai spectaculos show al verii – „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. Totodată, pe 8 iunie, sărbătorim printr-un picnic dansant 24 de ani de la înfiinţarea Scolii de dans românesc Larisa şi Marin Barbu”, a declarat Nea Marin, pentru Click!

De asemenea, juratul de la „Splash! Vedete la apă” ne-a mai spus și când o să sară de la înălțime, în apă, în concurs:

„Concurent voi fi atunci când nu voi mai participa în calitate de jurat în cadrul emisiunii, pentru că, așa cum vă puteți da seama, nu pot fi și în juriu, și concurent”.

Nea Marin, alături de familie

Nea Marin este un familist convins iar de aici acesta își ia de fiecare dată energia necesară pentru proiecte. Vedeta Antenei 1 este împreună cu soția sa din copilărie, astfel că de aproximativ 45 de ani au ales să nu se mai despartă, mai ales că au și două fete împreună, pe Dana și Larisa, care le-au dăruit și nepoți.

„Încă de când am început să dansez, cu aproximativ 60 de ani în urmă, tot timpul am fost fie în vreo competiție, fie în vreun concurs. Îmi place prea mult ceea ce fac și știu că, din orice concurență, iese ceva de calitate. Tot timpul am fost implicat în mai multe proiecte și le-am dus pe toate la bun sfârșit, cu brio. Este o vorbă din popor, cum că <În spatele unui bărbat de succes, se află o femeie puternică>, iar pentru mine, acea femeie este soția mea, care mă sprijină din toate punctele de vedere”, a conchis pentru Click!, Nea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net