Alex Leonte și iubita lui, planuri serioase de viitor. Nepotul lui Nea Mărin a rupt tăcerea: „Obiectivul meu l-am atins”

Ultima actualizare:

Fostul iubit al lui Theo Rose a reușit să treacă peste despărțirea de vedetă. Alex Leonte a decis să ia o mică pauză și să se retragă din atenția publică vreme de câteva luni bune. Acum, bărbatul iubește din nou și se pregătește să facă pasul cel mare alături de partenera sa, Manuela Lupașcu

Alex Leonte și Manuela Lupașcu formează un cuplu / foto: colaj Click!
Alex Leonte și Manuela Lupașcu formează un cuplu / foto: colaj Click!

Theo Rose și Alex Leonte au fost împreună vreme de aproape cinci ani de zile, până când relația lor a ajuns la sfârșit. Între timp, ea și-a refăcut viața cu regizorul și actorul Anghel Damian, alături de care are un copil. Alex Leonte nu se lasă mai prejos, căci deja s-a afișat cu noua parteneră. 

Alex Leonte și Manuela Lupașcu, planuri de viitor 

Cei doi îndrăgostiți au oferit câte un interviu în care au vorbit despre modul în care evoluează relația lor. Își doresc să ducă relația la un alt nivel și ambii își doresc copii, dar sunt de părere că este încă prea devreme. 

„Pe plan profesional mi-am stabilit câteva obiective și sunt sigur că o să mi le ating. Pe plan personal obiective nu am, pentru că obiectivul meu l-am atins și e ok. Deocamdată suntem foarte bine așa cum suntem.

Ne vedem împreună și pe viitor. O să vedem ce o să fie. De fiecare dată ne întreabă: Hai, când dansăm la nuntă? Când facem botezul? Dar nu e presiune, din contră, știm ce avem de făcut. Dacă noi ne înțelegem bine, aia contează. Când vin, să vină toate de la sine, aia e important”, a declarat Alex Leonte în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

„Lucrurile o să vină la un moment, adică face cumva parte și dintr-o relație, nu? Sunt niște pași.(…) Adică vreau să mă las surprinsă, însă când vine vorba de copii clar trebuie stabilit. Adică nu cred nici că trebuie să ajungem să avem tot ce ne dorim ca să facem asta, pentru că e destul de greu. Tot timpul vrei mai mult, dar o să vină la momentul potrivit probabil.(…) Cred că dacă o să simțim ceva, o să facem împreună, dacă o să simtă să facă ceva, o să mă ceară el, dar toate lucrurile o să vină la momentul potrivit. Hai să mai călătorim un pic”, a declarat și Manuela Lupașcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net