Cum arată soția lui Nea Mărin. A cucerit-o când era tânără: „M-a sprijinit foarte mult”

Nea Mărin (65 de ani) și soția sa, Mioara, sunt împreună de aproape cinci decenii, o călătorie în care și-au clădit o poveste de dragoste rezistentă și frumoasă. Coregraful spune că, pe durata întregii sale cariere, Mioara a fost stâlpul său, susținându-l în eforturile sale artistice și asigurând echilibrul și armonia în familie.

Nea Mărin, despre relația cu soția sa: „Am copilărit împreună”

Ea a fost nu doar partenera sa de viață, ci și forța stabilizatoare care a avut grijă de creșterea și educația celor două fiice ale lor, Larisa și Dana. După pensionare, cei doi au decis să își dedice timpul liber mai mult familiei, dar și unul altuia. Astfel, Nea Mărin și Mioara au început să meargă mai des la evenimente împreună, mai ales că o viață întreagă s-au ocupat de muncă și copii.

„În ultimul timp am zis să-mi iau soția la evenimente, că destul a stat fără mine, ani de zile. A ieșit la pensie, am ieșit și eu la pensie și acum avem timp să ne ocupăm mai mult de noi. În viață așa e… unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine. La mine așa a fost, soția mea m-a sprijinit foarte mult, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Dacă nu ai în spate o femeie care să te susțină, nu poți să faci nimic”, a declarat coregraful acum ceva timp.

Cât despre modul în care se înțeleg, Nea Marin a declarat că el și soția sa nu prea au conflicte. Practic, cei doi se știu de când erau copii și au o relație extrem de armonioasă și liniștită.

Dar nu ne certăm (n.r. el și soția), că nu avem de ce. Noi ne-am născut în același sat, în Teleorman, am copilărit împreună, suntem împreună de 45 de ani, nu avem de ce să ne certăm. Totul este ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Să dea Dumnezeu la toți românii să li se întâmple ce mi se întâmplă mie”, a mărturisit Nea Marin, pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net