Damian Drăghici, concert fabulos la Sala Palatului: „Încununarea experienței mele din ultimii 51 de ani”

Ultima actualizare:

Damian Drăghici promite unul dintre cele mai energice, introspective și emoționante concerte din România: „Eu, acum”, pe 30 mai la Sala Palatului. Un show care îți va surprinde inima, îți va trezi mintea și îți va bucura sufletul.

Damian Drăghici concertează în această seară la Sala Palatului
Damian Drăghici concertează în această seară la Sala Palatului

„Eu, acum” este încununarea experienței mele din ultimii 51 de ani. Am trecut prin toate genurile muzicale pentru că nu mă acceptam așa cum sunt. Astăzi, concertul pe care vi-l propun este despre regăsire și acceptare. Un concert pur de muzică populară și lăutărească, împreună cu bucuria care mă însoțește odată ce am ajuns în starea în care sunt OK cu mine însumi și pe care vreau să o împărtășesc cu toată lumea”, a declarat Damian Drăghici în legătură cu acest spectacol.

Ne vedem la Sala Palatului pe 30 mai pentru o călătorie energică și spirituală prin stări și momente muzicale care îți vor aprinde toate simțurile. Muzica lui Damian promite să te poarte prin impulsuri energice, prin stări meditative, prin introspecții ale sufletului și minții. Vei aplauda, vei dansa, vei medita, și vei simți împreună cu toate miile de oameni prezenți la concert aceeași stare de extaz interior.

Concertul va aduce în fața publicului o mulțime de invitați surpriză, printre care Botgros împreună cu Orchestra Lăutarii și Vlăduța Lupău.

„Eu, acum” nu este doar un simplu concert, este o experiență LIVE a artei, oferită pentru public de Damian Drăghici, la Sala Palatului, pe 30 mai.

Biletele sunt puse în vanzare pe www.iabilet.ro și se vând rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net