Damian Drăghici, adevărul despre relația cu iubita lui mult mai tânără. „S-a uitat așa la ăla...”

Ultima actualizare:

Damian Drăghici a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenera sa, Cristina Stroe. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și tânăra i-a dăruit un băiețel artistului. Cristina și Damian par să aibă o legătură foarte frumoasă, dovadă stau și declarațiile pe care le-au făcut unul despre altul de-a lungul timpului.

Ce diferență de vârstă este între Damian Drăghici și Cristina Stroe
Ce diferență de vârstă este între Damian Drăghici și Cristina Stroe

Ce diferență de vârstă este între Damian Drăghici și Cristina Stroe

Cristina Stroe este și ea tot artistă și colaborează de mai mult timp cu Damian, ajutându-l la studio și în proiectul Damian Brothers. Deși au cântat foarte puțină vreme împreună cei doi duc fac o muncă de excepție Cristina a participat în 2015 la „Vocea României”, iar cariera sa a fost presărată cu multe momente importante, printre ele fiind și colaborarea cu Andra Măruță, fiind parte din trupa sa în backing vocals. Ulterior l-a cunoscut pe Damian, iar de atunci viața celor doi s-a schimbat radical. În 2018 artistul a decis să o ceară de soție pe Cristina la o televiziune, iar un an mai târziu au devenit părinți. Puțini știu însă ce diferență de vârstă este între ei! Ei bine, artistul are 53 de ani, iar Cristina 30!

Este gelos Damian Drăghici?

În emisiunea moderată de Denise Rifai, Damian Drăghici a vorbit despre cum se înțelege cu partenera sa și dacă există gelozii între ei, mai ales că aceasta este mai mică cu 23 de ani.

Nu sunt gelos. Niciodată. Asta înseamnă că nu ai încredere în tine. Cred că dacă ar fi o provocare în relația mea cu Cristina este că eu mă concentrez foarte mult pe muncă. E un obicei. Dar în rest gelozii nu există. Am avut în viața mea asta cu gelozia invers, din partea partenerelor spre mine. Din cauza faptului că artistul primea pe tavă ceea ce primea, băutură și ce prostii primeam. Dar astea sunt ale trecutului. Ne-am cumințit. Suntem oameni normali, cu capul pe umeri”, a spus muzicianul.

Ce familie frumoasă are Damian Drăghici

Cristina este foarte matură și nici ea nu este geloasă. Că mai facem câte o glumă că s-a uitat așa la ăla sau eu la cineva, dar nu există momente de gelozie”, a mai povestit Damian Drăghici.

Deși a aprticipat alături de Damian la show-ul „Te cunosc de undeva”, Cristina a ales mereu să fie o prezență discretă, care nu își expune prea mult viața pe rețelele de socializare și nu merge des la emisiuni TV.

Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel. (…) Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie”, a declarat Cristina pentru Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net